Βαρουφάκης: Σύντομα θα υπάρξει συμφωνία

Βαρουφάκης: Σύντομα θα υπάρξει συμφωνία
Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα πετύχει σύντομα μια συμφωνία με τους πιστωτές της εξέφρασε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Ισπανό ομόλογό του Λουίς Ντε Γκίντος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι στη συνάντησή του με τον κ. Ντε Γκίντος εξετάσθηκαν τεχνικά ζητήματα με έναν τρόπο που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «μας γεμίζει ελπίδες ότι θα μπορούμε να ανακοινώσουμε την πρόοδο που θα μας οδηγήσει στο τέλος της κρίσης», μετά το Eurogroup της Δευτέρας.

«Ελπίζουμε ότι η συνάντηση θα αποτελέσει έναν σημαντικό κρίκο, για την περίοδο μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος στα τέλη Ιουνίου, που είμαστε σίγουροι ότι θα σηματοδοτηθεί από ανάκαμψη και την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη», τόνισε ο υπουργός.

Αναφορικά με την συνάντησή του με τον Ντε Γκίντος, τόνισε ότι "μιλήσαμε για τα τεχνικά ζητήματα, με έναν τρόπο που μας γεμίζει ελπίδες ότι θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε την πρόοδο που θα οδηγήσει στο τέλος της κρίσης", υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ