Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ντύνεται γαμπρός για τρίτη φορά... 53 χρόνια η διαφορά με τη μέλλουσα σύζυγο

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ντύνεται γαμπρός για τρίτη φορά... 53 χρόνια η διαφορά με τη μέλλουσα σύζυγο

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει ακόμα πολλά να κάνει στη ζωή του, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 85 του χρόνια.

Γι' αυτό ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά στη ζωή του, τη νέα εκλεκτή της καρδιάς του, Μάρτα Φασίνα. Οι νεόνυμφοι έχουν διαφορά 53 ολόκληρα χρόνια, αλλά, ως γνωστόν, ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη σύντροφό του και βουλευτή του κόμματός του, Μάρτα Φασίνα

Με τη Μάρτα φαίνεται άλλωστε να τους ενώνουν πολλά, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι... εγγονή του, αφού η ίδια είναι βουλευτής στο κόμμα του «Καβαλιέρε», «Forza Italia». Πριν γίνει βουλευτής άλλωστε, η 32χρονη εργαζόταν στο γραφείο Τύπου της Μίλαν.

Όπως αποκάλυψε η BILD, ο γάμος θα γίνει αύριο, Σάββατο, σε στενό κύκλο, στη βίλα του Μπερλουσκόνι στο Μιλάνο.

Ο αειθαλής 85χρονος Σίλβιο

Ο αειθαλής 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, φαινομενικά απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη ηλικία, είχε πρόσφατα δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Facebook στην οποία κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματός του Forza Italia.


Ο 85χρονος Μπερλουσκόνι παντρεύεται με την κατά 53 χρόνια νεότερή του Μάρτα Φασίνα / Φωτογραφία: Instagram

Η Φασίνα είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Μπερλουσκόνι, μετά τον χωρισμό του το 2020 με τη Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία στην ηλικία των 34 ετών ήταν, απλώς, «πολύ μεγάλη» γι’ αυτόν.

Εκτός υποψηφιότητας για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Πάντως, πριν από έναν μήνα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι απέσυρε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας της Ιταλίας.

«Aποφάσισα να κάνω το βήμα αυτό με γνώμονα την εθνική ενότητα», υπογράμμισε ο Καβαλιέρε. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ειδικούς, διαπίστωσε ότι... δεν θα κατάφερνε να εξασφαλίσει τις αναγκαίες ψήφους ώστε να εκλεγεί, αν και ο ίδιος συνεχίζει να υποστηρίζει το αντίθετο...

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ