Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος... οικογενειάρχης του κόσμου - Είχε 39 γυναίκες και 94 παιδιά!

Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος... οικογενειάρχης του κόσμου - Είχε 39 γυναίκες και 94 παιδιά!

Και όμως... ο 76χρονος είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του ότι ήθελε να μεγαλώσει και άλλο την οικογένεια του!

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Ζιλόνα Τσάνα, ο άνθρωπος που θεωρούταν ως ο μεγαλύτερος οικογενειάρχης στον κόσμο. Ο Ziona Chana είχε 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια.

O Ζιόνα Τσάνα, επικεφαλής μιας τοπικής χριστιανικής αίρεσης που επιτρέπει την πολυγαμία, πέθανε την Κυριακή, δήλωσε ο Ζοραμμάνγκα, ο οποίος έχει μόνο ένα όνομα, ο οποίος ανήρτησε συλλυπητήριο μήνυμα στο twitter.


Ο Γουίνστον Μπλακμόρ, επικεφαλής μιας πολυγαμικής αίρεσης των Μορμόνων στον Καναδά, έχει περίπου 150 παιδιά από 27 συζύγους - 178 άτομα συνολικά.

O Ζιόνα ζούσε με την οικογένειά του σε μια τεράστια, τετραώροφη ροζ πολυκατοικία με περίπου 100 δωμάτια στο Μπακτάνγκ Τλανγκουάμ.

Tο χωριό που βρίσκεται στην πολιτεία Μιτζοράμ, στο πιο ανατολικό σημείο της Ινδίας έχει γίνει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο λόγω της οικογένειας.

Η αίρεση, με την ονομασία «Τσάνα», ιδρύθηκε από τον πατέρα του Ζιόνα το 1942 και έχει μέλη εκατοντάδες οικογένειες. Ο Ζιόνα παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν 17 ετών και ισχυρίστηκε ότι κάποτε παντρεύτηκε δέκα συζύγους σε ένα χρόνο.

Οι σύζυγοι μοιράζονται έναν κοιτώνα κοντά στην ιδιωτική κρεβατοκάμαρά του και οι ντόπιοι δήλωσαν ότι του άρεσε να έχει επτά ή οκτώ από αυτά δίπλα του ανά πάσα στιγμή.

Παρά το τεράστιο μέγεθος της οικογένειάς του, ο Ζιόνα είπε στο Reuters σε μια συνέντευξη του 2011 ότι ήθελε να τη μεγαλώσει περισσότερο.

«Είμαι έτοιμος να επεκτείνω την οικογένειά μου και είμαι πρόθυμος να ξαπαντρευτώ. Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να φροντίζω και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό», είπε.

Πηγή: naftemporikigr με πληροφορίες Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ