Πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό «Time» η Taylor Swift

Πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό «Time» η Taylor Swift

Στα 33 της, η Taylor Swift μετράει 12 Grammy, φέτος έγινε η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streaming στο Spotify παγκοσμίως

Πρόσωπο της χρονιάς αναδείχθηκε η Taylor Swift για το 2023, όπως ανακοίνωσε το περιοδικό TIME.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η αγαπημένη σταρ μιλάει για τη χρονιά που έσπασε τα ρεκόρ της, την εντατική προετοιμασία της για την περιοδεία Eras Tour, την επανηχογράφηση των άλμπουμ της και τη δημόσια ζωή με τους δικούς της όρους.

«Μεγάλο μέρος αυτού που επιτέλεσε η Taylor Swift το 2023 είναι απροσμέτρητο (…) Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», δήλωσε ο διευθυντής του Time, Σαμ Τζέικομπς.

Η Taylor Swift πρόκειται να κερδίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από το Spotify το 2023, αφού έχει επιτύχει 26,1 δισεκατομμύρια streams από την αρχή του έτους, σύμφωνα με το Variety.

Αυτή τη στιγμή, η Swift έχει κερδίσει περίπου 104 εκατομμύρια δολάρια μόνο μέχρι τον Νοέμβριο. Αν τα streams της τραγουδίστριας συνεχίσουν να ανεβαίνουν σταθερά μέχρι τον Δεκέμβριο, θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια από τη streaming πλατφόρμα, σύμφωνα με το πρακτορείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ