Άνοιξε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σκλαβενίτη

Άνοιξε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σκλαβενίτη

Μετά την εξαγορά της Caremarket και τη συνεργασία με το e-food η μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ της χώρας άνοιξε το δικό της διαδικτυακό κατάστημα.

Η νέα πλατφόρμα λειτουργεί στη διεύθυνση www.sklavenitis.gr η οποία παρέμενε υπό κατασκευή για πολλά χρόνια περιέχοντας μόνο μία ανακοίνωση για την προστασία των καταναλωτών από την παράνομη χρήση της επωνυμίας της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η νέα διαδικτυακή υπηρεσία ξεκίνησε αθόρυβα τη λειτουργία της την Κυριακή και έχει την κλασική δομή ενός online καταστήματος όπου ο πελάτης μπορεί να προσθέσει είδη στο καλάθι και να προχωρήσει στην πληρωμή, η οποία μπορεί να γίνει και κατά την παράδοση των αγαθών με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες περιοχές και για τον λόγο αυτό οι καταναλωτές θα πρέπει πρώτα να εισάγουν τον ταχυδρομικό τους κώδικα για να δουν αν μπορούν να εξυπηρετηθούν από σουπερμάρκετ του Σκλαβενίτη.

Η Σκλαβενίτης αναμένεται να συνεχίσει τη συνεργασία που είχε εγκαινιάσει προ μηνών με το e-food.gr, ενώ ήδη από χθες το caremarket.gr ανακατευθύνει στο νέο διαδικτυακό κατάστημα της αλυσίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ