Η ΙΚΕΑ ανακαλεί την παιδική σαλιάρα MATVRΑ

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί την παιδική σαλιάρα MATVRΑ

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν

H ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση της παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε λόγω πιθανότητας τραυματισμού από την αποκόλληση του κουμπιού. Η ανάκληση αφορά μόνο τον κωδικό 504.269.20 παιδική σαλιάρα MATVRA 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε.

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία.

Η Emelie Knoester, Business Area Manager στην ΙΚΕΑ Σουηδίας σημειώνει « Έχουμε λάβει ενημέρωση ότι το κουμπί με το οποίο κλείνει η σαλιάρα μπορεί να αποκοπεί αν το παιδί το τραβήξει με δύναμη. Στην ΙΚΕΑ δίνουμε εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο /μπλε. Οι παιδικές σαλιάρες MATVRÅ με πολύχρωμα σχέδια φρούτων και λαχανικών είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση λόγω χρήσης διαφορετικών υλικών και σχεδιασμού ».

Η ΙΚΕΑ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες για την κατανόησή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ