Πώς θα αγοράσετε πετρέλαιο θέρμανσης με άτοκες δόσεις

Τι προσφέρουν οι τράπεζες

Πώς θα αγοράσετε πετρέλαιο θέρμανσης με άτοκες δόσεις

Ξεκινά και επίσημα η διανομή πετρελαίου θέρμανσης, με τους καταναλωτές να έχουν ήδη επικοινωνήσει με πρατήρια, προκειμένου να προμηθευτούν πετρέλαιο. 
Αρκετοί είναι αυτοί που η πρόσφατη πτώση της θερμοκρασίας τους «βρήκε» με άδεια δεξαμενή, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που θέλουν να προμηθευτούν πετρέλαιο σε οικονομική τιμή. Να σημειωθεί ότι η τιμή που θα πωλείται το πετρέλαιο θέρμανσης είναι 94 λεπτά το λίτρο για την Αττική, ενώ στην υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική χώρα θα αγγίξει το 1,2 ευρώ.

Οι τέσσερις συστημικοί όμιλοι λάνσαραν τις προσφορές για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών. Οι τράπεζες σε συνεργασία με εταιρείες εμπορίας καυσίμων δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους με επαρκή διαθέσιμα όρια να καλύψουν τις ανάγκες τους ωφελούμενοι από τα προγράμματα επιβράβευσης που τέθηκαν σε ισχύ και να εξοφλήσουν τη δαπάνη που θα προκύψει σε άτοκες δόσεις.

Επίσης, οι καταναλωτές κερδίζουν πόντους μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που ισχύουν τόσο για τις πιστωτικές όσο και για τις χρεωστικές κάρτες.

Eurobank: Για τους πελάτες της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή και αγοράζουν πετρέλαιο από το δίκτυο της ΕΚΟ, παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης με επιστροφή 3% επί της αξίας των αγορών τους. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα 9 άτοκων δόσεων για τις κάρτες που έχουν εκδοθεί από τη Eurobank είτε από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τα πρατήρια ΕΛΙΝ δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες όλων των τραπεζών να αγοράσουν το πετρέλαιο θέρμανσης με 9 άτοκες δόσεις. Ειδικά για τη Eurobank, ισχύει το πρόγραμμα επιστροφής έως και 3% επί της αξίας των αγορών. Οι αγοραστές μπορούν να εξαργυρώνουν τα χρήματα της επιστροφής σε επόμενες αγορές στα πρατήρια της ΕΛΙΝ πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Πειραιώς: Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς απολαμβάνουν έκπτωση 3% για αγορές από τα πρατήρια της Avin και της Cyclon, όταν χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Ειδικά για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με 12 άτοκες δόσεις και λαμβάνουν επιστροφή 5% επί της συνολικής αξίας.

Alpha Bank: Πόντους και 9 άτοκες δόσεις απολαμβάνουν οι πελάτες της τράπεζας για αγορά πετρελαίου θέρμανσης με οποιαδήποτε κάρτα. Οι άτοκες δόσεις ισχύουν καθ’ όλη την επίσημη διάρκεια διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.
Για αγορές από τη Shell, οι Πελάτες της Alpha Bank που κατέχουν τις κάρτες Diners Club, Energy MasterCard και Dynamic American Express απολαμβάνουν ειδικά προνόμια: Τη μεγαλύτερη επιβράβευση, 5% επί της αξίας της κάθε συναλλαγής τους στη Shell, από την 1.11.2017 έως την 15.12.2017 καθώς και τη δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης με 9 άτοκες δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια διαθέσεώς του στην αγορά.

Εθνικής Τράπεζα: Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να αγοράσετε το πετρέλαιο θέρμανσης και να κερδίσετε 8 πόντους για κάθε 1 ευρώ που πληρώνετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ