Άννα Λυβίου-Pani Monica. Οι «σωσίες» της απάτης με τις κάψουλες «αδυνατίσματος»

Άννα Λυβίου-Pani Monica. Οι «σωσίες» της απάτης με τις κάψουλες «αδυνατίσματος»
Η Ελληνίδα ευτραφής κυρία που έχασε 10 κιλά σε ένα μήνα και έγινε «μοντέλο» ονομάζεται Άννα Λυβίου και η Πολωνέζα που της συνέβη ακριβώς το ίδιο ... θαύμα Pani Monica. Ο Έλληνας διαιτολόγος με 15 χρόνια εμπειρία που έχει παρακολουθήσει πάνω 2000 ασθενείς και συστήνει το θαυματουργό "Green Coffee" λέγεται Ιωάννης Τίγκας και ο Πολωνός διαιτολόγος με τα ίδια ακριβώς προσόντα που συστήνει επίσης το θαυματουργό "Green Coffee" ονομάζεται Maciej Zebrzycki.


Οι συμπτώσεις όμως δεν σταματούν εδώ αλλά αν κάποιος δει τις ιστοσελίδες μέσω των οποίων πουλιέται το «θαυματουργό» χάπι θα διαπιστώσει ότι η κυρία Άννα Λυβίου είναι το ίδιο ακριβώς πρόσωπο μόνο που στην Πολωνία «βαφτίζεται» Pani Monica όπως επίσης και ότι το ίδιο ισχύει και για τον Έλληνα και Πολωνό διαιτολόγο. Συγκρίνοντας μάλιστα τις δύο ιστοσελίδες, την Ελληνική και την Πολωνική θα διαπιστώσει ότι οι φωτογραφίες είναι ίδιες όπως και τα κείμενα (μεταφρασμένα) απλά το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα.
Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ και η έρευνά μας ξεκίνησε μετά από καταγγελία αναγνώστη που μας ανέφερε το περιστατικό μετά την αποκάλυψή μας για την απάτη επίσης μέσω Internet με την πώληση εξαρτημάτων που υπόσχονται δήθεν οικονομία καυσίμου έως και 70%. Πατήστε εδώ για λεπτομέρειες
Στην περίπτωση των χαπιών αδυνατίσματος όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά καθώς πέρας της οικονομικής εξαπάτησης τίθεται και ζήτημα δημόσιας υγείας καθώς ουδείς γνωρίζουν τι περιέχουν τα χάπια αυτά που δήθεν «Οι γιατροί, μένουν έκπληκτοι από την ταχύτητα δράσης τους και την απώλεια βάρους 10 κιλών σε μια εβδομάδα.
Είναι απορίας άξιον πως το Υπουργείο Ανάπτυξης, η ΓΓ Καταναλωτή αλλά και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το ΣΔΟΕ δεν έχουν παρέμβει στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου ανεξέλεγκτα πωλούνται ουσίες άγνωστης σύνθεσης που μπορεί να καταστούν και επικίνδυνες όχι μόνο για την τσέπη των καταναλωτών αλλά και τη δημόσια υγεία.

Το παραμύθι που σερβίρεται είναι πραγματικά ασύλληπτο και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος ανατρέχοντας στις παρακάτω ιστοσελίδες http://lps2.medicalnewsreporter.com/

http://ek.pl/artykuly/lekarze-przerazeni-skutecznoscia/

http://centrumpromocyjne.pl/zdrowie/schudniesz-albo-zwrot-pieniedzy/

http://sldt.weightlossc.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ