Νέες παρατάσεις από το υπουργείο Οικονομικών

Νέες παρατάσεις από το υπουργείο Οικονομικών
Παράταση στην παράταση και σήμερα για το υπουργείο Οικονομικών. Πηγαίνουν πίσω την καταβολή της πρώτης δόσης της έκτακτης εισφοράς, τις συγκεντρωτικές δηλώσεις πελατών προμηθευτών, τις φορο-δηλώσεις προηγούμενων ετών και άλλες υποχρεώσεις. Δείτε τις νέες ημερομηνίες
  • Μέχρι τις 6/10 έχουν περιθώριο οι φορολογούμενοι να εξοφλήσουν την 1η δόση του τριπλού εκκαθαριστικού των έκτακτων εισφορών.Αξίζει να σημειωθεί πως η προθεσμία έληγε σήμερα,αλλά μετατέθηκε μετά από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ.Π.Οικονόμου.
  • Οι συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών παρατείνονται για τις 18 Οκτωβρίου ανεξαρτήτως Αριθμού Φορολογικού Μητρώου. Η ίδια ημερομηνία ισχύει και για τα ισοζύγια.
  • Οι καταστάσεις φορολογικής αναμόρφωσης κατατίθενται πλέον έως και τις 20 Δεκεμβρίου. Κανονικά, η προθεσμία εξέπνεε σήμερα.
  • Η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων προηγούμενων ετών χωρίς πρόστιμο -και αυτή εξέπνεε σήμερα- λήγει πλέον στις 31 οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη παράταση απαιτεί και νομοθετική αλλαγή καθώς η πορθεσμία προβλέπεται από νόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ