Ρrotergia και Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας

Ρrotergia και Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας

H Protergia ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, για τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

«Την ενέργεια δεν την στερούμαστε, αλλά ούτε και τη σπαταλάμε» είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας της Protergia, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μία παρέα παιδιών μας δείχνουν πώς η έξυπνη χρήση ενέργειας, μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, με απλές συμβουλές εξοικονόμησης που μειώνουν όχι μόνο τους λογαριασμούς μας, αλλά και το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Η άνευ προηγουμένου ενεργειακή κρίση που πλήττει κυρίως την Ευρώπη και αναπόφευκτα και την Ελλάδα, μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τις ενεργειακές μας συνήθειες. Πότε στα αλήθεια χρειαζόμαστε ενέργεια και πότε απλώς τη σπαταλάμε; Ποιες συσκευές είναι πιο ενεργοβόρες; Και πόσο κοστίζει η ενέργεια που ξοδεύουμε; Τις απαντήσεις τις δίνουν τα παιδιά. Διότι αυτά καταλαβαίνουν την αξία της ενέργειας – της ενέργειας που εκρήγνυται μέσα από την αγάπη!

Όταν οι ενήλικες βάζουν εμπόδια, χρειάζονται μία υπενθύμιση… εξοικονόμησης! Τη λύση δίνει και αυτή τη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δίνοντας στην ιστορία ένα καλό τέλος!

Γιατί την ενέργεια δεν πρέπει να τη στερούμαστε, αλλά ούτε και να τη σπαταλάμε

Δείτε εδώ τη νέα καμπάνια της Protergia

Και ακούστε εδώ το τραγούδι της διαφήμισης

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 330.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ