Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: e-σεμινάριο εξοικονόμησης ενέργειας «Energy Scouts»

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: e-σεμινάριο εξοικονόμησης ενέργειας «Energy Scouts»

Εγγραφές με έκπτωση 25% έως 31 Αυγούστου

Με έκπτωση 25% θα εγγράφονται έως 31 Αυγούστου οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο νέο διαδικτυακό σεμινάριο εξοικονόμησης ενέργειας «Energy Scouts», που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του έργου «Young Energy Europe 2.0» και θα διεξαχθεί στις 04, 06, 11 και 13 Οκτωβρίου από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με στόχους μια περισσότερο «πράσινη», ενεργειακά, αγορά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο: https://griechenland.ahk.de/gr/ekpaideysi/ekpaideytiko-programma-gia-tin-exoikonomisi-energeias-stin-epicheirisi.

Σημειώνεται ότι το «Young Energy Europe 2.0» χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για την Προστασία του Κλίματος (EUKI) του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK) και συντονίζεται από την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK). Εκτός από την Ελλάδα, το εν λόγω έργο υλοποιείται ταυτόχρονα στη Γερμανία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Κροατία.
Μέσα από το διαδικτυακό σεμινάριο, το «Young Energy Europe 2.0», απευθύνεται σε εργαζόμενους όλων των κλάδων της αγοράς και προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να συμβάλουν ως «Energy Scouts» στην αναγνώριση και καταγραφή των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων στις επιχειρήσεις όπου εργάζονται, συνεισφέροντας έτσι στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στην προστασία του περιβάλλοντος και τονίζοντας τη δυνατότητα συμμετοχής και τον ρόλο του κάθε εργαζόμενου σε αυτό.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες: https://griechenland.ahk.de/gr/ekpaideysi/young-energy-europe και https://dual.com.gr/young-energy-europe/ ή μπορεί να απευθυνθεί στο E-Mail: [email protected] και στα τηλέφωνα 210 6419028 και 210 6419040 του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ