ΑΒΑΞ: Σε συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές για τη θυγατρική της Volterra

ΑΒΑΞ: Σε συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές για τη θυγατρική της Volterra

Η ΑΒΑΞ Α.Ε., βρίσκεται σε Διαδικασία συζητήσεων με ενδιαφερόμενους επενδυτές για τη θυγατρική της Volterra A.E., υπό την καθοδήγηση χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρείας στο Χρηματιστήριο, σε συνέχεια της από 25.11.2021 χρηματιστηριακής ανακοίνωσης της ΑΒΑΞ ΑΕ (η "Εταιρεία") σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με την θυγατρική Volterra AE, και κατόπιν σχετικής ανανέωσης του στρατηγικού της πλάνου, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι η Εταιρεία – υπό την καθοδήγηση χρηματοοικονομικού συμβούλου - έχει εκκινήσει διαδικασία συζητήσεων με ενδιαφερόμενους επενδυτές για την εν λόγω θυγατρική εταιρεία.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει οριστική κατάληξη των συζητήσεων ή οιαδήποτε συμφωνία για μεταβίβαση της εν λόγω θυγατρικής ή μέρους αυτής, αναφέρει η εταιρεία και προσθέτει:

Η ΑΒΑΞ θα λάβει υπόψη την πιθανή διακοπή της σχετικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του ΔΠΧΑ 5, στις οικονομικές καταστάσεις του 2021 οι οποίες θα δημοσιευτούν την 27.04.2022.

Για οποιαδήποτε αλλαγή στα ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί στις δέουσες γνωστοποιήσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ