Cenergy Holdings:Στις 31 Μαΐου η γενική συνέλευση

Cenergy Holdings:Στις 31 Μαΐου η γενική συνέλευση


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cenergy Holdings SA (η Εταιρεία) (το Διοικητικό Συμβούλιο) προσκαλεί τους μετόχους στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετοχών (η Συνέλευση), που θα λάβει χώρα την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022, στις 10.00 πμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) στην έδρα της Εταιρείας, 30 Avenue Marnix, 1000, Βρυξέλλες, Βέλγιο.
Στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19, συνίσταται στους μετόχους να συμμετάσχουν στη Συνέλευση μέσω αλληλογραφίας ή παρέχοντας πληρεξούσιο στον Πρόεδρο της Συνέλευσης, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην παρούσα πρόσκληση. Η φυσική παρουσία στη Συνέλευση θα υπόκειται στα μέτρα και συστάσεις των δημόσιων αρχών σχετικά με την πανδημία Covid-19 που ισχύουν εκείνη τη χρονική περίοδο, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν όριο όσον αφορά τα άτομα που θα παρευρεθούν στη Συνέλευση, υποχρέωση επίδειξης του «Covid Safe Ticket» (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή πιστοποιητικό αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου), και υποχρέωση χρήσης μάσκας και τήρησης μέτρων κοινωνικής απόστασης.
Ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης και τους ισχύοντες περιορισμούς για τις συγκεντρώσεις ατόμων κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις διατυπώσεις συμμετοχής με ανακοίνωση υπό μορφή δελτίου τύπου και μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
1. Έκθεση διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

2. Έκθεση του νόμιμου ελεγκτή αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

3. Παρουσίαση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, της σχετικής έκθεσης διαχείρισης, και της έκθεσης του νόμιμου ελεγκτή επί των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων.

4. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021 (συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης).
Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης.

5. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

6. Απαλλαγή του νόμιμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή του νόμιμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων του κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

7. Ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Xavier Bedoret ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Simon Macvicker ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Rudolf Wiedenmann ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Joseph Rutkowski ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας της κας. Μαρίας Καπετανάκη ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας της κας. Margaret Zakos ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας της κας. Μαρίνας Σαρκισιάν Οχανέσογλου ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023. Η κα. Σαρκισιάν Οχανέσογλου πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που ορίζονται στην αρχή 3.5 του Βελγικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του 2020.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Wiliam Gallagher ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023. Ο κ. Gallagher πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που ορίζονται στην αρχή 3.5 του Βελγικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του 2020.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Manuel Iraola ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2023. Ο κ. Iraola πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που ορίζονται στην αρχή 3.5 του Βελγικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του 2020.

8. Νόμιμος ελεγκτής

α. Έγκριση αμοιβών του νόμιμου ελεγκτή για το οικονομικό έτος 2021.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση αμοιβών του νόμιμου ελεγκτή, PwC Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'entreprises SRL (με έδρα 1831 Diegem, Culliganlaan 5), για το οικονομικό έτος 2021, η οποία ανέρχεται σε 130.100 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των ελεγκτικών διαδικασιών σε σχέση με το Ενιαίο Ευρωπαϊκό Ηλεκτρονικό Μορφότυπο (ESEF) και το ελληνικό υποκατάστημα).

β. Ανανέωση θητείας νόμιμου ελεγκτή και έγκριση αμοιβής.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, η ανανέωση της θητείας ως νόμιμου ελεγκτή της ελεγκτικής εταιρείας, PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV - Reviseurs d’entreprises SRL (με έδρα Culliganlaan 5, 1831, Diegem), εκπροσωπούμενη από τον Marc Daelman, για περίοδο τριών ετών που λήγει κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα εγκρίνει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του οικονομικού έτους που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2024, και o καθορισμός της ετήσιας αμοιβής του στο ποσό των 123.155 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ, εξαιρουμένων των προσωπικών εξόδων, εξαιρουμένης της αμοιβής IRE/IBR και εξαιρουμένων των εργασιών που πρέπει να γίνουν σε σχέση με τις απαιτήσεις του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ηλεκτρονικού Μορφότυπου (ESEF), αλλά συμπεριλαμβανομένου του ελεγκτικού έργου σε σχέση με το ελληνικό υποκατάστημα), με την επιφύλαξη τιμαριθμικής αναπροσαρμογής σε ετήσια βάση σύμφωνα με την εξέλιξη του δείκτη τιμών καταναλωτή ή όπως έχει συμφωνηθεί μεταξύ των μερών.

9. Έγκριση της έκθεσης αποδοχών.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση της έκθεσης αποδοχών για το οικονομικό έτος 2021, όπως αυτή ορίζεται στον ετήσιο απολογισμό του 2021.

10. Έγκριση της πολιτικής αποδοχών.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση της πολιτικής αποδοχών, η οποία έχει συνταχθεί σύμφωνα με το άρθρο 7:89/1 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών και Ενώσεων, όπως αυτή ορίζεται στον ετήσιο απολογισμό του 2021.

11. Έγκριση των αποδοχών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η χορήγηση σε κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σταθερής μεικτής αμοιβής 25.000 ευρώ. Επιπλέον, προτείνεται η χορήγηση (i) σε κάθε μέλος της επιτροπής ελέγχου σταθερής μεικτής αμοιβής 25.000 ευρώ, και (ii) σε κάθε μέλος της επιτροπής ορισμού υποψηφίων και αμοιβών, σταθερής μεικτής αμοιβής 25.000 ευρώ. Τα ποσά αυτά δίδονται ως αμοιβή για την εκπλήρωση της εντολής τους για το χρονικό διάστημα μεταξύ 31 Μαΐου 2022 και της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του 2023.

ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 7:134, §2 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών και Ενώσεων, και το άρθρο 19.2 του Καταστατικού της Εταιρείας, το δικαίωμα του μετόχου να ψηφίσει στη Συνέλευση υπόκειται σε συμμόρφωσή με όλες τις διατυπώσεις που αναφέρονται κατωτέρω:
A. την καταχώρηση της κυριότητας επί των μετοχών στο όνομα του μετόχου έως την Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, 12.00 μεσάνυχτα (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) (η Ημερομηνία Καταγραφής), κατά τον ακόλουθο τρόπο:
- για ονομαστικές μετοχές, με την καταχώρηση των μετοχών αυτών στο όνομα του μετόχου στο μητρώο ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, ή
- για άυλες μετοχές, με την καταχώρηση των μετοχών αυτών στο όνομα του μετόχου στους λογαριασμούς ενός εγκεκριμένου φορέα τήρησης λογαριασμών ή οργανισμού εκκαθάρισης. Κύριοι άυλων μετοχών πρέπει να ζητήσουν από το χρηματοπιστωτικό τους ίδρυμα - εξουσιοδοτημένος κάτοχος λογαριασμού ή οργανισμός εκκαθάρισης - την έκδοση ενός πιστοποιητικού που να βεβαιώνει τον αριθμό των άυλων μετοχών που είναι καταχωρημένες στο όνομα του μετόχου στα βιβλία του παραπάνω ιδρύματος κατά την ημερομηνία Καταγραφής,
B. την έγγραφη γνωστοποίηση του μετόχου για την πρόθεσή του να συμμετέχει στη Συνέλευση καθώς επίσης και τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες προτίθεται να ψηφίσει. Η Εταιρεία πρέπει να λάβει τη γνωστοποίηση αυτή μέσω επιστολής ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 5.00 μμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) το αργότερο, μέσω του εντύπου που έχει καταρτιστεί από την Εταιρεία. Το ηλεκτρονικό έντυπο πρέπει να υπογράφεται με ηλεκτρονική υπογραφή, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 3.10 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 910/2014, ή με ειδική ηλεκτρονική υπογραφή, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 3.12 του ίδιου Κανονισμού. Το έντυπο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.cenergyholdings.com).
Μόνο πρόσωπα που είναι μέτοχοι της Εταιρείας κατά την Ημερομηνία Καταγραφής δικαιούνται να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στη Συνέλευση. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης και τους ισχύοντες περιορισμούς για τις συγκεντρώσεις ατόμων κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις διατυπώσεις συμμετοχής με ανακοίνωση υπό μορφή δελτίου τύπου και μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 7:130 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών και Ενώσεων, ένας ή περισσότεροι μέτοχοι που κατέχουν μαζί τουλάχιστον 3% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας δύνανται να προσθέσουν νέα θέματα στην ημερήσια διάταξη της Συνέλευσης ή νέες προτεινόμενες αποφάσεις αναφορικά με θέματα που είναι ή πρόκειται να μπουν στην ημερήσια διάταξη.
Το ανωτέρω αίτημα θα είναι έγκυρο μόνο εάν, κατά την ημερομηνία λήψεως του αιτήματος από την Εταιρεία, συνοδεύεται από έγγραφο που βεβαιώνει το παραπάνω ποσοστό μετοχών.
• Για ονομαστικές μετοχές, το ανωτέρω έγγραφο πρέπει να είναι ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει ότι οι αντίστοιχες μετοχές είναι καταχωρημένες στο μητρώο ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας.
• Για άυλες μετοχές, το ανωτέρω έγγραφο πρέπει να είναι ένα πιστοποιητικό εκδόσεως ενός εγκεκριμένου φορέα τήρησης λογαριασμών ή οργανισμού εκκαθάρισης, το οποίο πιστοποιεί την καταχώρηση των μετοχών σε ένα ή περισσότερους λογαριασμούς που τηρούνται από τον εν λόγω φορέα τήρησης λογαριασμών ή οργανισμό εκκαθάρισης.
Η Εταιρεία πρέπει να λάβει το κείμενο των νέων θεμάτων ή των αποφάσεων που προτείνεται να μπουν στην ημερήσια διάταξη σε ένα υπογεγραμμένο πρωτότυπο έντυπο έως την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022, 5.00 μμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) το αργότερο. Το κείμενο μπορεί επίσης να κοινοποιηθεί στην Εταιρεία εντός της ίδιας προθεσμίας ηλεκτρονικά υπό την προϋπόθεση ότι η επικοινωνία υπογράφεται μέσω ηλεκτρονικής υπογραφής, όπως ορίζεται στο άρθρο 3.10 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 910/2014, ή με ειδική ηλεκτρονική υπογραφή, όπως ορίζεται στο άρθρο 3.12 του ίδιου Κανονισμού.
Η ημερήσια διάταξη, αφού ολοκληρωθεί με βάση τυχόν αιτήματα που έχουν υποβληθεί εγκύρως, θα δημοσιευτεί το αργότερο τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022.
Η Συνέλευση θα εξετάσει νέα θέματα ή νέες προτεινόμενες αποφάσεις που θα τεθούν στην ημερήσια διάταξη κατόπιν αιτήματος ενός ή περισσότερων μετόχων εάν οι τελευταίοι έχουν συμμορφωθεί με όλες τις διατυπώσεις συμμετοχής για να παραστούν στη Συνέλευση.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Σύμφωνα με το άρθρο 7:139 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών και Ενώσεων, οι μέτοχοι που έχουν συμμορφωθεί με τις διατυπώσεις συμμετοχής στη Συνέλευση δύνανται να υποβάλλουν έγγραφα ερωτήματα, από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, αναφορικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και/ή τους ορκωτούς ελεγκτές. Τα ερωτήματα θα πρέπει να ληφθούν από την Εταιρεία μέσω επιστολής ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ([email protected]) έως την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 5.00μ.μ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) το αργότερο.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 20.3 του Καταστατικού της Εταιρείας, κάθε μέτοχος μπορεί να ψηφίσει δια αλληλογραφίας πριν τη Συνέλευση. Η ψήφος αυτή πρέπει να υποβληθεί μέσω του εντύπου που έχει καταρτιστεί από την Εταιρεία. Η Εταιρεία πρέπει να λάβει το έντυπο μέσω επιστολής ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας έως την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 5.00 μμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) το αργότερο. Το ηλεκτρονικό έντυπο πρέπει να υπογράφεται με ηλεκτρονική υπογραφή, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 3.10 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 910/2014, ή με ειδική ηλεκτρονική υπογραφή, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 3.12 του ίδιου Κανονισμού.
Το έντυπο ψηφοφορίας δια αλληλογραφίας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.cenergyholdings.com).
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ
Σύμφωνα με το άρθρο 7:142 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών και Ενώσεων και το άρθρο 19.1 του Καταστατικού της Εταιρείας, κάθε μέτοχος δύναται να εκπροσωπείται στη Συνέλευση από ένα πληρεξούσιο. Εν όψει της κρίσης της πανδημίας Covid-19, συνίσταται όλα τα έντυπα πληρεξουσιότητας να χορηγηθούν στον Πρόεδρο της Συνέλευσης μέσω του εντύπου που έχει καταρτιστεί από την Εταιρεία. Η Εταιρεία πρέπει να λάβει το έντυπο μέσω επιστολής ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας έως την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 5.00 μμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) το αργότερο. Το ηλεκτρονικό έντυπο πρέπει να υπογράφεται με ηλεκτρονική υπογραφή, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 3.10 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 910/2014, ή με ειδική ηλεκτρονική υπογραφή, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 3.12 του ίδιου Κανονισμού.
Το έντυπο πληρεξουσιότητας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.cenergyholdings.com).
Κάθε διορισμός πληρεξουσίου πρέπει να λαμβάνει χώρα σύμφωνα με την εφαρμοστέα Βελγική νομοθεσία, ιδιαίτερα όσον αφορά τη σύγκρουση συμφερόντων και την τήρηση των αρχείων.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ
Προκειμένου να συμμετέχουν στη Συνέλευση, οι μέτοχοι ή οι κάτοχοι άλλων κινητών αξιών καθώς και οι πληρεξούσιοι πρέπει να αποδείξουν την ταυτότητά τους και οι εκπρόσωποι νομικών προσώπων πρέπει να επιδείξουν αντίγραφα των εγγράφων που πιστοποιούν την ταυτότητά τους και την εξουσία εκπροσώπησης, σε κάθε περίπτωση το αργότερο αμέσως πριν την έναρξη της Συνέλευσης.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Ο ετήσιος απολογισμός και τα έγγραφα, που απαιτούνται από το νόμο να καθίστανται διαθέσιμα στους μετόχους μαζί με την παρούσα πρόσκληση, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.cenergyholdings.com), συμπεριλαμβανομένων του εντύπου ψηφοφορίας δια αλληλογραφίας και του εντύπου πληρεξουσιότητας.
Οι μέτοχοι δύνανται κατόπιν αιτήματος να μελετήσουν όλα τα έγγραφα που απαιτείται από το νόμο να γνωστοποιηθούν σε αυτούς, σε εργάσιμες ημέρες και κατά τη διάρκεια συνηθισμένων ωραρίων γραφείου, στην έδρα της Εταιρείας (30 avenue Marnix, 1000, Βρυξέλλες, Βέλγιο).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Προγενέστερα έγγραφα ερωτήματα αναφορικά με τα θέματα ημερήσιας διάταξης, αιτήματα τροποποίησης της ημερήσιας διάταξης της Συνέλευσης, έντυπα ψηφοφορίας δια αλληλογραφίας, έντυπα διορισμού πληρεξουσίων και κάθε άλλο πιστοποιητικό και έγγραφο που πρέπει να κοινοποιηθεί στην Εταιρεία σύμφωνα με την παρούσα πρόσκληση πρέπει να απευθύνεται αποκλειστικά στην Catherine Massion, Cenergy Holdings SA, (30 avenue Marnix, 1000, Βρυξέλλες, Βέλγιο/ηλεκτρονική διεύθυνση: administration@ cenergyholdings.com /τηλ: + 32 (0)2 224 09 60) κατά τους τύπους που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ