Cenergy Holdings: Στις 16 Μαρτίου τα ετήσια αποτελέσματα

Cenergy Holdings: Στις 16 Μαρτίου τα ετήσια αποτελέσματα


Η Εταιρεία θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με επενδυτές και αναλυτές την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα

 

H Cenergy Holdings (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Δελτίου Τύπου που θα αφορά τα Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματά της για τη χρήση 2021 θα δημοσιευθεί την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022, αντί της Πέμπτης, 10 Μαρτίου, 2022, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Η Εταιρεία θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με επενδυτές και αναλυτές την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα. Οι λεπτομέρειες της τηλεδιάσκεψης θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

Η Cenergy Holdings είναι βελγική εταιρεία συμμετοχών (holding), εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η Εταιρεία εστιάζει στη μακροπρόθεσμη δημιουργία προστιθέμενης αξίας μέσω θυγατρικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε δυναμικές και αναπτυσσόμενες αγορές, όπως αυτές της μεταφοράς ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών, καθώς και των τηλεπικοινωνιών. Το χαρτοφυλάκιο της Cenergy Holdings αποτελείται από τη Σωληνουργεία Κορίνθου και την Ελληνικά Καλώδια (Hellenic Cables), πρωτοπόρες εταιρείες στους δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους τους. Η Σωληνουργεία Κορίνθου, είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς σωλήνων χάλυβα διεθνώς, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε έργα ενέργειας και ειδικότερα για τη μεταφορά υγρών και αερίων καυσίμων και ένας σημαντικός προμηθευτής του κλάδου κατασκευών για κοίλες δοκούς χάλυβα. Η Hellenic Cables είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καλωδίων στην Ευρώπη. Κατασκευάζει καλώδια ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, καθώς και υποβρύχια καλώδια για τους κλάδους που προαναφέρθηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρεία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cenergyholdings.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ