Ελλάκτωρ: Σύμβαση 19,5 εκατ. ευρώ για αμερικανικό έργο στην αεροπορική βάση της Λάρισας

 Ελλάκτωρ: Σύμβαση 19,5 εκατ. ευρώ για αμερικανικό έργο στην αεροπορική βάση της Λάρισας

Σύμβαση με την αμερικάνικη εταιρεία Environmental Chemical Corp. (ECC) για την ανάληψη του έργου "Κατασκευή υπόστεγων πολλαπλής χρήσης και βελτιώσεις τροχιοδρόμων στην αεροπορική βάση της Λάρισας",


Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε." (εφεξής η "Εταιρεία"), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι η θυγατρική της εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ υπέγραψε

Σύμβαση με την αμερικάνικη εταιρεία Environmental Chemical Corp. (ECC) για την ανάληψη του έργου "Κατασκευή υπόστεγων πολλαπλής χρήσης και βελτιώσεις τροχιοδρόμων στην αεροπορική βάση της Λάρισας", συνολικού ποσού 19.520.000 ευρώ, με Κύριο του Έργου το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (NAVFAC), υπέγραψε η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, θυγατρική της Ελλάκτωρ.

Το έργο αφορά στη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αεροπορικής βάσης της Λάρισας και το αντικείμενο του αποτελείται από την κατασκευή δύο (2) υπόστεγων συντήρησης μεγάλης έκτασης (LAMs), ενός (1) κτιρίου συντήρησης Αεροσκαφών, ενός (1) κτιρίου εγκαταστάσεων, την επέκταση των διαδρόμων τροχοδρόμησης, την κατασκευή χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και την κατασκευή θέσεων στάθμευσης οχημάτων.

Επίσης περιλαμβάνεται η ανακατασκευή των οδοστρωμάτων τμήματος των διαδρόμων τροχοδρόμησης, η κατασκευή βοηθητικού χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και η εγκατάσταση εξοπλισμού.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός διαστήματος 12 μηνών, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της ανωτέρω σύμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ