ΔΕΗ e-bike Festival Κως: Το «νησί του ποδηλάτου» τελικός σταθμός του πρώτου φεστιβάλ ηλ. ποδηλάτων

ΔΕΗ e-bike Festival Κως: Το «νησί του ποδηλάτου» τελικός σταθμός του πρώτου φεστιβάλ ηλ. ποδηλάτων

Το ΔΕΗ e-bike Festival συνεχίζει το ταξίδι του το 2022 σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Το τρίτο κατά σειρά ΔΕΗ e-bike Festival πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κω, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα καλές, για τα δεδομένα της εποχής, καιρικές συνθήκες.

Λάτρεις του ποδηλάτου για περισσότερα από 100 χρόνια, οι κάτοικοι της Κω, δεν έχασαν την ευκαιρία το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου, να δοκιμάσουν τα 50 και πλέον διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτων τελευταίας τεχνολογίας που συγκέντρωσε η ΔΕΗ στην πλατεία Ανταγόρα.

Όπως σε κάθε σταθμό - πόλη, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και στο παιχνίδι «έξυπνου πεντάλ», κερδίζοντας αναμνηστικά δώρα. Η ομάδα του φεστιβάλ παράλληλα, ενημέρωνε τους παρευρισκόμενους για τα «πράσινα» ενεργειακά προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες της ΔΕΗ και τον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό e-bill της εταιρείας με δώρα συνολικής αξίας 30.000€.

Το ΔΕΗ e-bike Festival, χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σέβη Βλάχου, ενώ ισχυρή ήταν η συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ στο νησί συμμετείχαν με τους φίλους και τις οικογένειες τους στις δράσεις του φεστιβάλ.

Η ΔΕΗ συνεχίζει την αποστολή της για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας και στηρίζει πρακτικές που οδηγούν σε ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον. Το ΔΕΗ e-bike Festival συνεχίζει το ταξίδι του το 2022 σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ