Διαχείριση κρατήσεων & έλεγχος εργασιών ξενοδοχειακών μονάδων στο cloud με έως και 56% έκπτωση

Διαχείριση κρατήσεων & έλεγχος εργασιών ξενοδοχειακών μονάδων στο cloud με έως και 56% έκπτωση

Η επιστροφή του ελληνικού τουρισμού σε ανοδική πορεία αποτελεί, όπως είναι φυσικό, μεγάλη ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι αναζητούν τρόπους για να γίνουν ανταγωνιστικότεροι.

Ο τουρισμός το 2021 ανέκαμψε και έδειξε πως η χρονιά των μέτρων και των περιορισμών του 2020 ήταν εξαίρεση, καθώς κρατήσεις, επισκέψεις και εισπράξεις συγκρίνονται ευθέως με τις επιδόσεις του 2019. Στην περίοδο Ιανουαρίου - Αυγούστου οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, αυξήθηκαν κατά 135,7% σε σχέση με το 2020 και έφτασαν τα 6,6 δισ. ευρώ. Αντίστοιχα, οι αφίξεις εμφανίζονται, για την ίδια περίοδο των οκτώ μηνών του έτους, αυξημένες κατά 79,2% σε ετήσια βάση.

Η επιστροφή του ελληνικού τουρισμού σε ανοδική πορεία αποτελεί, όπως είναι φυσικό, μεγάλη ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι αναζητούν τρόπους για να γίνουν ανταγωνιστικότεροι. Σε αυτή την κατεύ03B8υνση η COSMOTE προσφέρει μέσω της υπηρεσίας hoteliga, τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των κρατήσεων και πλήρη έλεγχο των καθημερινών εργασιών των ξενοδοχείων.
Oι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, που θέλουν να βάλουν την επιχείρησή τους στην ψηφιακή εποχή, μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία έως και 56% φθηνότερα έως και τις 26 Νοεμβρίου.

Με τη hoteliga οι ξενοδόχοι μπορούν να:

  • oργανώνουν αποτελεσματικά καθημερινές εργασίες, όπως η τιμολόγηση, η έκδοση ειδικών παραστατικών, αλλά και η διαχείριση επισκευών συντήρησης των εγκαταστάσεων μίας ή και περισσότερων ξενοδοχειακών μονάδων, μέσα από το σύστημα διαχείρισης της υπηρεσίας -Property Management System (PMS).
  • διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο όλες τις κρατήσεις, που προέρχονται από εξωτερικές πλατφόρμες, όπως booking.com, Expedia, Airbnb κ.α., μέσω της λειτουργικότητας του Channel Manager.
  • εγκαταστήσουν Μηχανή Κρατήσεων στο site του ξενοδοχείου, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους για απευθείας κρατήσεις, με ασφάλεια πληρωμών και χωρίς προμήθεια.

Η υπηρεσία hoteliga είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε φορητή συσκευή (Laptop, Tablet, Smartphone). - Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων μπορούν να αποκτήσουν την προσφορά ως τις 26 Νοεμβρίου.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να ενημερωθούν για το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής τους, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ