Σε κανονική λειτουργία επιστρέφει το "Ερρίκος Ντυνάν"

 Σε κανονική λειτουργία επιστρέφει το "Ερρίκος Ντυνάν"


Το «Ερρίκος Ντυνάν» κάλυπτε τις εφημερίες του νοσοκομείου «Σισμανόγλειο», το οποίο δεχόταν covid περιστατικά

Ολοκληρώθηκε σήμερα η εθελοντική συμμετοχή του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center», του μοναδικού ιδιωτικού θεραπευτηρίου στις εφημερίες του ΕΣΥ, και πλέον επιστρέφει στην κανονική λειτουργία του ως ιδιωτική κλινική. Το «Ερρίκος Ντυνάν» κάλυπτε τις εφημερίες του νοσοκομείου «Σισμανόγλειο», το οποίο δεχόταν covid περιστατικά. Από την Κυριακή ξεκίνησε η σταδιακή επαναφορά του στην κανονικότητα και έτσι σταματάει η εφημερία του «Ερρίκος Ντυνάν».
Στους σχεδόν 2,5 μήνες εθελοντικής στήριξης του προγράμματος εφημεριών του ΕΣΥ, στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center», προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων περισσότερα από 5.900 περιστατικά, ενώ οι νοσηλείες ξεπέρασαν τις 1.960 με μέσο όρο νοσηλείας τις 4,8 ημέρες. Ήδη, η διοίκηση του «Ερρίκος Ντυνάν» έχει δηλώσει συμμετοχή στον κατάλογο των Εμβολιαστικών Κέντρων κατά της covid-19 και στην εθνική μάχη των μαζικών εμβολιασμών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου.
«Ένας κύκλος έκλεισε, αλλά σε μια περίοδο εθνικής και παγκόσμιας δοκιμασίας η στήριξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας συνεχίζεται με όποιον τρόπο κρίνεται αναγκαίος», δήλωσε με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου των εφημεριών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» Θέμος Χαραμής. «Συμπληρώνοντας 20 χρόνια λειτουργίας με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, το "Ερρίκος Ντυνάν" απέδειξε εκ νέου ότι διαθέτει την εμπειρία και τους αυτοματισμούς, ώστε να ανταπεξέλθει και στις πλέον ασυνήθιστες και πιεστικές καταστάσεις. Η εντατική προετοιμασία της προηγούμενης διετίας, άλλωστε, για την απόκτηση της κορυφαίας διεθνώς πιστοποίησης ποιότητας και ασφάλειας κατά JCI, αποτέλεσε ακόμη ένα πλεονέκτημα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του "Ερρίκος Ντυνάν" και την ώρα της πανδημίας», κατέληξε ο κ. Χαραμής.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι από την έναρξη της πανδημίας, «το νοσηλευτικό κέντρο είχε διαθέσει στην Πολιτεία, κλίνες ΜΕΘ και κλίνες νοσηλείας, αυξάνοντας σταδιακά και τον αριθμό τους, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του ΕΣΥ. Είναι επίσης το πρώτο ιδιωτικό νοσοκομείο που οργάνωσε αποστολές ιατρών και νοσηλευτών του, στηρίζοντας σε κρίσιμες ειδικότητες τα νοσοκομεία του ΕΣΥ σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ