ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ο προγραμματισμός για την τροφοδοσία νέων περιοχών με φυσικό αέριο

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ο προγραμματισμός για την τροφοδοσία νέων περιοχών με φυσικό αέριο

Στο Συκούριο τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 26 Νοεμβρίου και το δίκτυο θα αεριοδοτηθεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2020.

Τον προγραμματισμό για την τροφοδοσία των Δήμων Συκούριου και Αμπελώνα Λάρισας, Πύλης Τρικάλων και Μουζακίου Καρδίτσας με φυσικό αέριο παρουσίασαν ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδας Μπακούρας και στελέχη της εταιρείας σε συναντήσεις με τους Δημάρχους των περιοχών.

Ειδικότερα:

Στο Συκούριο τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 26 Νοεμβρίου και το δίκτυο θα αεριοδοτηθεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2020. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπεγράφησαν τα συμβόλαια σύνδεσης των δημοτικών κτιρίων.

Στον Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου, τα έργα επέκτασης του δικτύου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 23 Νοεμβρίου ενώ η αεριοδότηση προβλέπεται να γίνει έως 30 Νοεμβρίου 2020.

Στην Πύλη τα έργα επέκτασης δικτύου και συνδέσεων νέων καταναλωτών θα έχουν ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου και η τροφοδότηση των καταναλωτών προγραμματίζεται για τις 6 Δεκεμβρίου 2020.

Στο Μουζάκι οι εργασίες επέκτασης του Δικτύου προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν στις 2 Δεκεμβρίου και η τροφοδότηση της περιοχής αναμένεται να γίνει έως τις 7 Δεκεμβρίου 2020.

«Υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα ανάπτυξης με στόχο το φυσικό αέριο να αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξη της οικονομίας, προσφέροντας χαμηλό κόστος ενέργειας στον οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό καταναλωτή. Μολονότι διανύουμε μία δύσκολη χρονιά δεν παρεκκλίνουμε κατ' ελάχιστο από τις επενδύσεις μας και εντάσσουμε στο δίκτυο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ τέσσερις νέες περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μπακούρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ