Αγοραστή για το κτίριο του Εθνους αναζητεί η Ελλάκτωρ

Αγοραστή για το κτίριο του Εθνους αναζητεί η Ελλάκτωρ

Πρόκειται για ακίνητο, επιφάνειας της τάξεως των 10.000 τ.μ., που στο παρελθόν στέγαζε τα γραφεία του εκδοτικού συγκροτήματος της «Πήγασος» 

Πωλητήριο στο κτήριο όπου στεγαζόταν ο εκδοτικός οργανισμός Πήγασος και οι εφημερίδες Εθνος και Ημερησία στα σχέδια της Ελλάκτωρ.

Αφού γίνει ανακαίνιση του κτηριακού συγκροτήματος στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου που έχει συνολικό εμβαδόν 10.000 τ.μ θα μισθωθεί, και μετά θα πωληθεί.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο 20ό ετήσιο συνέδριο ανάπτυξης ακινήτων Prodexpo ο CEO της Reds (θυγατρική της Ελλάκτωρ) κ. Γιάννης Μωραΐτης.

Ο κ. Μωραΐτης έκανε ακόμη αναφορά στη Μαρίνα του Αλίμου την οποία, έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ, έχει αναλάβει να αξιοποιήσει η Ελλάκτωρ.

Εκεί θα υλοποιηθούν έργα τουριστικής προσέλκυσης, καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας και γραφεία.

Η μαρίνα έχει παραχωρηθεί στην ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις μετά από διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως είπε ο κ. Μωραΐτης η σύμβαση αναμένεται να υπογραφτεί σύντομα και στη συνέχεια πρέπει να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που θα εξειδικεύει το προεδρικό διάταγμα για τη χωροθέτηση. Προβλέπεται διάστημα περίπου έξι μηνών για την έκδοση της ΚΥΑ και άλλοι τέσσερις για τις οικοδομικές άδειες.

Οσον αφορά την επέκταση του Smart Park αυτή όπως τόνισε βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Στόχος της εταιρείας είναι το εμπορικό πάρκο να δέχεται περίπου 8 εκατ. επισκέπτες ετησίως. Φέτος το εμπορικό κέντρο «τρέχει» με αύξηση 9% σε σχέση με πέρυσι σε επίπεδο εσόδων με βάση στοιχεία Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ