Σε διαπραγματεύσεις με τράπεζες και επενδυτές η Creta Farms

Σε διαπραγματεύσεις με τράπεζες και επενδυτές η Creta Farms

H Creta Farms καλεί τον Θ. Δουζόγλου όπως καταθέσει άμεσα την πρότασή του στα πιστωτικά ιδρύματα, στην εταιρεία ή στην ERNST & YOUNG

Σε διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες και με υποψήφιους επενδυτές για την εξεύρεση ενδιάμεσης χρηματοδότησης βρίσκεται η εταιρεία Creta Farms, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια αυτής του Κωνσταντίνου Δομαζάκη στα ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, η Creta Farms καλεί τον Θ. Δουζόγλου όπως καταθέσει άμεσα την πρότασή του στα πιστωτικά ιδρύματα, στην εταιρεία ή στην ERNST & YOUNG που έχει επιφορτιστεί με το έργο της εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για την εταιρεία.

Στην ίδια ανακοίνωση, υπενθυμίζεται στο επενδυτικό κοινό ότι «από τις 26/06/2019 που ο Κ. Δομαζάκης υπέβαλλε στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων το “Letter of Intent” του Θ. Δουζόγλου, ουδεμία επίσημη πρόταση έχει υποβληθεί από τον φερόμενο ως επενδυτή. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ανυπόστατες ή ψευδείς καταγγελίες της εν λόγω ανακοίνωσης, η εταιρεία έχει προβεί σε όλα τα ένδικα μέσα για την προστασία και διαφύλαξη της φήμης και της περιουσίας της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ