Έργο αγωγού φυσικού αερίου από τη Snam στη Σωληνουργεία Κορίνθου

Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι κύριος προμηθευτής της Snam για πάνω από μια δεκαετία

Έργο αγωγού φυσικού αερίου από τη Snam στη Σωληνουργεία Κορίνθου

Η σύμβαση θα εκτελεστεί για περίοδο έξι μηνών, εντός του 2019

Σε ανάθεση έργου 150 χιλιομέτρων αγωγού φυσικού αερίου στη Σωληνουργεία Κορίνθου, θυγατρική της Cenergy Holdings S.A, προχώρησε η Snam S.p.A.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Snam S.p.A είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες φυσικού αερίου στην Ευρώπη με κύριες δραστηριότητες στην Ιταλία.

Ο αγωγός αερίου εξωτερικής διαμέτρου 26 ιντσών (660 χιλιοστά) θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση παλαιού δικτύου σωλήνων αερίου στην Κεντρική Ιταλία.

Η σύμβαση θα εκτελεστεί για περίοδο έξι μηνών, εντός του 2019. Τα εξαιρετικά υψηλά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής εξασφαλίζουν ότι ο αγωγός φυσικού αερίου πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και διασφάλισης ποιότητας και καλών πρακτικών παραγωγής.

Οι 27.000 τόνοι σωλήνων θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Σωληνουργεία Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας.

Το έργο περιλαμβάνει ακόμα την εξωτερική αντιδιαβρωτική επένδυση τριών στρώσεων πολυαιθυλενίου (3LPE), καθώς και την εσωτερική εποξική βαφή (epoxy) των σωλήνων.

Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι κύριος προμηθευτής της Snam για πάνω από μια δεκαετία με εκτελεσθείσες ή υπό εκτέλεση παραγγελίες αγωγών, συνολικού μήκους άνω των 800 χλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ