ΟΠΑΠ: Έρχεται και online το Τζόκερ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ προανήγγειλε ότι μετά το pamestoixima.gr το Τζόκερ θα είναι το επόμενο δημοφιλές παιχνίδι που θα μπορεί κάποιος να παίξει online

ΟΠΑΠ: Έρχεται και online το Τζόκερ

Ειδήσεις έκρυβε η ενημέρωση των επενδυτών από τον Ντάμιαν Κόουπ απότην τηλεδιάσκεψη με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών του ΟΠΑΠ. Ο κύριος Κόουπ ανέφερε ότι η online αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται, σχολιάζοντας ότι ο ΟΠΑΠ αναμένει ότι η στρατηγική του θα αποδώσει καρπούς μέσα στο 2019. Πέραν της επένδυσης στην ανάπτυξη του νέου pamestoixima.gr, η εταιρεία προχωρά άμεσα στη διάθεση του ΤΖΟΚΕΡ μέσω του online καναλιού.

Επίσης, ο κύριος Κόουπ στάθηκε στην επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος τεχνολογικού μετασχηματισμού της εταιρείας. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε το έργο ως τεράστιο επίτευγμα, με δεδομένο ότι αφορούσε την εγκατάσταση περισσότερων από 50.000 νέων διαφορετικών συσκευών. Όπως σημείωσε, το έργο αυτό έχει ήδη δημιουργήσει οφέλη στην εταιρεία και το δίκτυο της, βελτιώνοντας τις δραστηριότητες του ΟΠΑΠ και εξοικονομώντας πόρους, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019.

Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου των πρακτορείων, οι οποίες υλοποιούνται με βάση το πρόγραμμα Retail Excellence2020. To 2018 άνοιξαν περισσότερα από 500 νέα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα των σχετικών επενδύσεων στο δίκτυο, η μέση προμήθεια για κάθε πράκτορα αυξήθηκε σημαντικά, τόσο εντός του τέταρτου τριμήνου, όσο και στο σύνολο του έτους (+5,4% σε σύγκριση με το 2017).

Όπως σημείωσε ο κύριος Κόουπ, το 2019 έμφαση θα δοθεί στην περαιτέρω ενίσχυση της εμπειρίας διασκέδασης των παικτών. Στη βάση αυτή, συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός μεγάλου αριθμού πρακτορείων σε όλη την Ελλάδα.

Στα τέλη του 2018, ο ΟΠΑΠ είχε εγκαταστήσει σχεδόν 19.000 VLTs, επιτυγχάνοντας τον στόχο που είχε τεθεί στις αρχές του έτους. Επιπλέον, το δίκτυο καταστημάτων PLAY αριθμούσε περισσότερα από 350 gaming halls. Επίσης, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) των παιχνιδιών PLAY ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο του έτους, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του δικτύου.

Ήδη, σε λειτουργία βρίσκονται σήμερα σχεδόν 20.000 VLTs και εντός του έτους, όπως επισημάνθηκε, θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση 25.000 VLTs. Παράλληλα ο ΟΠΑΠ θα προχωρήσει σε προϊοντικές βελτιώσεις, όπως η διάθεση τζακ ποτ στο δίκτυο των παιγνιομηχανημάτων, η οποία αναμένεται εντός του δεύτερου τριμήνου του 2019.

Όπως σημείωσε το εμπορικό σήμα των PLAY αναγνωρίζεται ως ηγετικό στον τομέα του υπεύθυνου ψυχαγωγικού παιχνιδιού έχοντας αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας. Μάλιστα όπως ανέφερε ο ΟΠΑΠ και η Ελληνικά Λαχεία ΑΕ πρόσφατα έλαβαν την υψηλότερη πιστοποίηση για το υπεύθυνο παιχνίδι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λοταριών (WLA).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ