ΗΠΑ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ουάσινγκτον ο Βαρθολομαίος

ΗΠΑ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ουάσινγκτον ο Βαρθολομαίος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της αμερικανικής πρωτεύουσας όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του στη χώρα.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Παναγιώτατος πνευματικός μας πατέρας εξήλθε του νοσοκομείου. Είναι καλά στην υγεία του και θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψής του» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, αναμένεται να συνεχίσει σήμερα κανονικά το προγραμματισμένο πρόγραμμά του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, αμέσως πριν την αναχώρηση για τη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξή του.

Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington Uninversity για ιατρική παρακολούθηση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βαρθολομαίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έδωσε εντολή στον προσωπικό του γιατρό να επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ