Βόλος: Παράδειγμα προς μίμηση - Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ

Βόλος: Παράδειγμα προς μίμηση - Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ

Απερίγραπτη η χαρά του «ξεχασιάρη» νεαρού όταν ενημερώθηκε για την εύρεση και παράδοση του πορτοφολιού - Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην 50χρονη.

Μία 50χρονη γυναίκα στον Βόλο βρήκε πορτοφόλι που περιείχε 2.000 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου στη Νέα Ιωνία, όπου στο μίνι μάρκετ που διατηρεί η γυναίκα εμφανίστηκαν δύο νεαροί που μιλούσαν αγγλικά και οι οποίοι αφού αγόρασαν ό,τι χρειάζονταν απομακρύνθηκαν. Η 50χρονη διέκρινε ακολούθως ότι πάνω στο ψυγείο με τα παγωτά υπήρχε ένα πορτοφόλι που περιείχε ευρώ, δολάρια και πολωνικά ζλότι συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Κόρινθος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πέθανε από πνιγμό

Η γυναίκα ενημέρωσε την αντιδήμαρχο και υπεύθυνη για τη Δημοτική Αστυνομία που της υπέδειξε να απευθυνθεί στην ΕΛΑΣ. Σε σύντομο χρόνο έφθασαν στο μίνι μάρκετ αστυνομικοί και παρέλαβαν το πορτοφόλι. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε από την Αστυνομία ότι κάτοχος του πορτοφολιού ήταν ένας νεαρός Πολωνός αθλητής που συμμετέχει στην αποστολή της χώρας του στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Παίδων που διεξάγεται στον Βόλο και διαμένει στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η 50χρονη γυναίκα δήλωσε: «Έχω παιδιά και μπορεί να βρίσκονταν σε παρόμοια θέση. Δεν θα ήθελα να ήταν σε ξένη χώρα χωρίς λεφτά». Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Νατάσα Μορφογιάννη δήλωσε πως «Η κίνησή της ήταν ειλικρινής και έντιμη παρά το γεγονός ότι η εποχή που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολη».

Η χαρά του νεαρού Πολωνού αθλητή ήταν απερίγραπτη όταν ενημερώθηκε για την εύρεση και παράδοση του πορτοφολιού του και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την 50χρονη γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ