Κόρινθος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πέθανε από πνιγμό

Κόρινθος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πέθανε από πνιγμό

Ο 42χρονος όταν έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του ήταν ανέκφραστος και αμίλητος, αγνοώντας τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στο Καλαμάκι της Κορινθίας.

Ο 42χρονος απολογήθηκε με υπόμνημα. Σε βάρος του πατέρα της 6χρονης ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Ο 42χρονος όταν έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του ήταν ανέκφραστος και αμίλητος, αγνοώντας τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλούν όσα αποκάλυψε ο άνδρας που εντόπισε το κοριτσάκι στη θάλασσα καθώς όπως είπε το παιδί φορούσε ρούχα και παπούτσια. Ο πατέρας του είχε απομακρυνθεί από την παραλία και όταν επέστρεψε του είπε πως πήγε να φορτίσει το κινητό του για να καλέσει σε βοήθεια.

Μπαλάσκας: Eνδείξεις εγκληματικής ενέργειας για τον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωϊνή Ενημέρωση», έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές

«Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τον θάνατο της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα στην Κόρινθο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωϊνή Ενημέρωση», έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές.

«Όλα ακόμα είναι στο επίπεδο υποψίας» τόνισε ο κ. Μπαλάσκας, εκτιμώντας ότι μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες θα υπάρχουν «απτές αποδείξεις» ώστε να κλείσει ο φάκελος και να αποσταλλεί στην αρμόδια εισαγγελία.

«Περιμένουμε τουλάχιστον μέσα στα επόμενα τρια 24ωρα να υπάρχουν απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να τον παραδώσουμε στην εισαγγελία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Σήμερα θα γίνει και η απολογία του πατέρα της 6χρονης που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.Υπενθυμίζεται ότι στον πατέρα του κοριτσιού ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ