Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος Τούρκος που δέχτηκε πυροβολισμούς από ομάδα αγνώστων

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος Τούρκος που δέχτηκε πυροβολισμούς από ομάδα αγνώστων

Έξι οι δράστες της επίθεσης.

Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ - Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας που πυροβόλησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Νεοχωρίου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Το θύμα της επίθεσης είναι 35χρονος Τούρκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά. Ή τους μάζεψαν οι δράστες ή χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

Με όση δύναμη του είχε απομείνει ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά. Εκεί ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ