Πάτρα: Σφραγίζεται το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Πάτρα: Σφραγίζεται το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς.

Σφραγίζεται εντός της ημέρας το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, στο οποίο το Σαββατοκύριακο μπήκαν -χωρίς άδεια- οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Αντιδράσεις για την “εισβολή” των δικηγόρων υπήρξαν και από την πλευρά του ζευγαριού.

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς. Το σπίτι της οικογένειας θα σφραγιστεί, παρουσία της αστυνομίας και συμβαολαιογράφου.

Αντιδράσεις υπήρξαν από την πλευρά της κατηγορούμενης και του συζύγου της για την είσοδο στο σπίτι των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Για την υπόθεση κατατέθηκαν μηνύσεις ενώ η οικογένεια κάνει λόγο για «εισβολή και αρπαγή αντικειμένων».

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού, καθώς όπως επισημαίνει ο κ. Λέων εισήλθε νόμιμα στο ακίνητο.

Μάλιστα -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την νομική υποστήριξη των συγγενών της σπιτονοικοκυράς- η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματο, ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία ανήκε στην 9χρονη.

ης, σημειώνουν ότι «η μήνυση για κλοπή της τσάντας από τους συγγενείς είναι νόμω και ουσία αβάσιμη χαρακτηριζόμενη ως νομική αστειότητα και παταγώδη αποτυχία των νομικών παραστατών τους. Θα προσφύγουμε με εγκλήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εναντίον της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου».

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ