Θρίλερ στην Αγία Παρασκευή - Κρατούσε όμηρο τη σύζυγο του με την απειλή μαχαιριού

Θρίλερ στην Αγία Παρασκευή - Κρατούσε όμηρο τη σύζυγο του με την απειλή μαχαιριού

Ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχτηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην Αγία Παρασκευή όταν μεθυσμένος άντρας απειλούσε την σύζυγό του με μαχαίρι. 

Σύμφωνα με τις αρχές το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στην οδό Αγίου Δημητρίου. άνδρας ο οποίος είναι υπήκοος Αμερικής, φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κινήθηκε απειλητικά προς την σύζυγό του.

Η αδερφή του θύματος ακούγοντας τον καβγά και τις φωνές, ενημέρωσε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της άμεσης δράσης και μοτοσυκλετιστες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Μπαλάσκα συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ που γνωστοποίησε το περιστατικό, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον κάνουν να ανοίξει την πόρτα ωστόσο εκείνος ήταν σε έξαλλη κατάσταση ενώ ήταν τόσο μεθυσμένος που έλεγε στους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν.

Σε ρόλο... "Ψυχολόγου" οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και μετά να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πολλά μαχαίρια στρατιωτικού τύπου ενώ είχε καταφέρει να αυτοτραυματιστεί με ένα απο αυτά.

Ο άντρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ