Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες» (vid)

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες» (vid)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων, γύρω από την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα.

"Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν".

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων, γύρω από την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα. Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε στο Πρωινό πως ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης, Μιλάγαμς στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί.

Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα». Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήταν οδηγός μου τα έστελνε. «Χίλια συγγνώμη» κι αυτά… να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών. Και μου λέει εντάξει. Κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα», λέει η φίλη της οικογένειας.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ