Σάλος με το βίντεο με τα ειρωνικά σχόλια λιμενικών για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Σάλος με το βίντεο με τα ειρωνικά σχόλια λιμενικών για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Σοκ προκαλεί βίντεο όπου λιμενικοί σχολιάζουν ειρωνικά την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το ereportaz.gr, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος συμμετέχουν σε τηλεδιάσκεψη, μόλις μία μέρα μετά το άγριο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου, Σαράντος Καμβύσης, λέει: “Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου”. Κόκκαλο η γυναίκα”, και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη γελούν.

Από την πλευρά του, απάντηση στο σχόλιο δίνει ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου- Χίου, Φώτιος Γαρουφαλιάς, του λέει “«έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν”. Ακολουθεί ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, ο οποίος σημειώνει: “Είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο”;” και γελάνε, ενώ ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου-Χίου παίρνει τον λόγο για να αναφερθεί σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: “Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, Θεός σχωρέστην, που τον έκανε ό,τι ήθελε, από ‘δω, από εκεί… τον ξεφτίλιζε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει… Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι (Μυτιλήνη). Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι… ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι””.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ