Νέα Σμύρνη: Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε και έκαιγε την 10χρονη κόρη του στο μάτι της κουζίνας

Νέα Σμύρνη: Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε και έκαιγε την 10χρονη κόρη του στο μάτι της κουζίνας

Σοκάρουν οι καταγγελίες για έναν πατέρα που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά και να υπέβαλε την μόλις 10χρονη κόρη του σε βασανιστήρια, στη Νέα Σμύρνη.

Ο άνδρας που είναι από τη Ρουμανία, έμενε μόνος με το κοριτσάκι καθώς η μητέρα του φέρεται να το έχει εγκαταλείψει.

Ο 47χρονος κατηγορείται πως βίαζε το μικρό παιδί ενώ καταγγελίες αναφέρουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ πως έπαιρνε τα χέρια του και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα να έχει εγκαύματα.

Οικείο πρόσωπο του πατέρα φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αφού το παιδάκι βρήκε το θάρρος να μιλήσει και ξεκίνησε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και ακολούθως από το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε την 10χρονη.

Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως επιβεβαίωσε πως το παιδί κακοποιήθηκε και σεξουαλικά.

Το κορίτσι βρίσκεται στο Νοσοκομείο Παίδων και θα μεταφερθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ μόλις είναι ψυχολογικά έτοιμη, θα δώσει κατάθεση και στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

H Σοφία Βαγενά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό και τόνισε πως αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ το παιδί πήγαινε σχολείο, πώς δεν κατήγγειλε κανείς την κακοποίηση από το περιβάλλον, ενώ τα σημάδια ήταν εμφανή στο κοριτσάκι.

Πηγή: cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ