Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης φοβάται μην πάει φυλακή αυτός και ο πατέρας του

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης φοβάται μην πάει φυλακή αυτός και ο πατέρας του

Αλλάζει στάση ο σύζυγος της 33χρονης, όπως αποκαλύπτει η ίδια μέσα από τα κρατητήρια.

Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αυτά τα οποία είπε είναι αποκαλυπτικά. Από μια συγκεκριμένη φράση της μπορεί κανείς να εικάσει ότι υπονοεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του της έδωσαν την κεταμίνη.

Η 33χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρατείται στην ΓΑΔΑ.

«Την έδειραν οι αστυνομικοί» - Ισχυρίζονται η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ερωτάται αν αντέχει λέει: «Όχι. Δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε οι αστυνομικοί. Έγινε για να γίνει έχεις καταλάβει;. Είναι άδικο».

Λέει επίσης ότι μίλησε με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Αναφέρει: «Μίλησα με τον Μάνο σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα λέει να μου δίνει».

Λέει ακόμα ότι της είπε: «Θα υπερασπιστεί. Εγώ, θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Για να το λέτε εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε όχι εγώ».

Είπε ακόμα ότι δεν είναι δεν είναι ικανοποιημένη. «Μου λέει: «δεν μπορούμε να πάμε σπίτι, έχουν πέσει όλοι αν με φάνε και με έδιωξαν και από την δουλειά».

Και του απάντησα: «Σοβαρολογείς; Εχεις καταλάβει, του λέω που είμαι;»

Η απάντηση που ισχυρίζεται ότι της έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτή που προκαλεί και την μεγαλύτερη εντύπωση. Όπως λέει η ίδια ο Δασκαλάκης της είπε: «Και τι θέλεις να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»

Υποστηρίζει ότι δεν την σκέφτεται που είναι στην φυλακή: «Ούτε καν. Εδώ του είπε αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει και μου είπε: “Είσαι με τα καλά σου θα περάσω εγώ από όλα τα κανάλια και να δουν ότι έρχομαι να σε δω;” Λέει ακόμα ότι της είπε πως αφού καταθέσει θα του απαγορεύεται να πηγαίνει να την δει.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ