Δολοφονία Άλκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή

Δολοφονία Άλκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή

Παραδόθηκε στην ανακρίτρια το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραδόθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με το πόρισμα, που υπογράφει η ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση, ο θάνατος του Άλκη Καμπανού αποδίδεται στη συρροή των κακώσεων, τόσο στα κάτω άκρα όσο και στο κεφάλι. Κατά πληροφορίες, το πόρισμα αναφέρεται σε τρία τραύματα στα κάτω άκρα, δύο στον αριστερό κι ένα στον δεξί μηρό, όπως επίσης σε δύο κατάγματα στο κεφάλι.

Πάτρα: Ο παππούς της μητέρας που έχασε τα τρία παιδιά της είχε πνίξει τη γιαγιά της στην παραλία

Την ίδια ώρα, η ανακρίτρια συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την έρευνά της, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων αναφορικά με το DNA που ελήφθη από τους 12 κατηγορούμενους και τη σύγκρισή του με γενετικό υλικό που βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στα όπλα και στα αυτοκίνητα. Παράλληλα "τρέχουν" οι άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες των κατηγορουμένων.

Μετά το πέρας του ανακριτικού έργου, ο φάκελος θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα που θα υποβάλλει την πρότασή του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο και θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δώδεκα συλληφθέντες μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ