Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον τόπο της δολοφονίας του Άλκη - Συγκλονίζει ο φίλος του (pic & vid)

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον τόπο της δολοφονίας του Άλκη - Συγκλονίζει ο φίλος του (pic & vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και παρουσίασε η ΕΡΤ1 δείχνουν ορισμένα από τα ευρήματα στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, τα οποία οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Πρόκειται για φωτογραφίες από την αυτοψία που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στον τόπο του εγκλήματος, ο οποίος ήταν γεμάτος αίματα.

Γάντια, ένα αναψυκτικό, ένα κράνος, ένα ρόπαλο κι ένα μαχαίρι ήταν μεταξύ των αντικειμένων που βρέθηκαν.

Η συγκλονιστική κατάθεση του φίλου του Άλκη

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του κολλητού φίλου του Άλκη, ο οποίος είπε ότι «την ώρα που άρχισαν να μας χτυπούν, έβαλα τα χέρια μου στο ύψος των πλευρών και προσπάθησα να προστατευτώ. Αυτός με το μαχαίρι με κάρφωνε στα πόδια. Άκουσα τον Άλκη να ουρλιάζει: «Βοήθεια, δεν μπορώ. Πονάω. Γύρισα και τον είδα πεσμένο στο πεζοδρόμιο και 4 άτομα από πάνω του να χτυπούν τον Άλκη. Προσπάθησα να πηδήξω πάνω στα σκαλιά για να σώσω με το σώμα του τον Άλκη».

Τότε τρία άτομα τον κρατούσαν για να μην τον πλησιάσει και πήγε κοντά του ένας άλλος άνδρας και δέχτηκε δυνατό χτύπημα με ρόπαλο στο κεφάλι.

«Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που κόντεψα να λιποθυμήσω. Εκείνη τη στιγμή με κάρφωσαν ξανά με το μαχαίρι και έπεσε αιμόφυρτος δίπλα στον Άλκη» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του για το τι ακολούθησε μόλις έφυγαν οι δράστες.

Παρά το ότι ήταν τραυματισμένος και ο ίδιος, προσπάθησε να σηκώσει όρθιο τον Άλκη και όπως είπε, ο Άλκης κατάφερε για λίγο να σταθεί στα πόδια του, έκανε δύο μέτρα, όμως, ήταν τόσο βαριά τραυματισμένος που έπεσε κάτω.

Πλέον ο κολλητός φίλος του δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Τον είδε γεμάτο αίματα παντού, έτρεχε πολύ αίμα και από το πόδι και από το κεφάλι του.

Τότε πήρε το κινητό του Άλκη και κάλεσε τον πατέρα του για να πάει αμέσως στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ