Τρόμος για δύο ανήλικες στην Ερμού - Συνελήφθησαν δύο 28χρονοι για σεξουαλική παρενόχληση

Τρόμος για δύο ανήλικες στην Ερμού - Συνελήφθησαν δύο 28χρονοι για σεξουαλική παρενόχληση

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη δύο 28χρονων, που κατηγορούνται ότι παρενόχλησαν σεξουαλικά δύο κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών, χθες το βράδυ, ενώ περπατούσαν στην οδό Ερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες παρενοχλούσαν επίμονα τις ανήλικες και σε κάποια στιγμή τις θώπευσαν. Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο συνέλαβαν τους δύο 28χρονους, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα κορίτσια, δύο άνδρες πλησίασαν τις ανήλικες και άρχισαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά και να τις θωπεύουν. Τα κορίτσια αντιστάθηκαν και κατάφεραν μετά από «μάχη» και ξέφυγαν από τους δύο νεαρούς.

Οι ανήλικες πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία, ενώ έδωσαν κατάθεση για όλα όσα έγιναν στην Ερμού και σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια. Όπως προέκυψε πρόκειται για δύο 28χρονους που τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σεξουαλική παρενόχληση και οι αστυνομικοί αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την περίεργη υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ