Οικογενειακή τραγωδία στο Ν. Ηράκλειο: Εντόπισε νεκρό τον 34χρονο αδελφό και την 29χρονη αδελφή του

Οικογενειακή τραγωδία στο Ν. Ηράκλειο: Εντόπισε νεκρό τον 34χρονο αδελφό και την 29χρονη αδελφή του

Την αιτία της οικογενειακής τραγωδίας με τα δύο νεκρά αδέλφια στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί αναζητούν οι Αρχές.

Ένας 34χρονος και η 29χρονη αδελφή του βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα όπου διέμεναν. Εξαρχής τα σενάρια που εξετάζονταν ήταν δύο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πρώτο σενάριο θέλει το ένα από τα δύο αδέλφια να πυροβόλησε και να σκότωσε το άλλο με κυνηγετική καραμπίνα και εν συνεχεία να έβαλε τέλος στη ζωή του. Το δεύτερο σενάριο, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή απομακρύνεται, θέλει τα δύο αδέλφια να έβαλαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τέλος στη ζωή τους.

Ο ιατροδικαστής μάλιστα εκτιμά, σε πρώτη φάση, ότι η 29χρονη είναι αυτή που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια, που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου της μητέρας τους, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής, το πόρισμα του οποίου αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Τους εντόπισε νεκρούς ο τρίτος αδελφός τους

Σημειώνεται ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδελφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


Τι λένε γείτονες για την οικογενειακή τραγωδία

Έξω από την πολυκατοικία της οδού Ολύμπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και γείτονες που γνώριζαν την οικογένεια προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί.

«Tα παιδιά έχασαν τη μητέρα του πριν από 6-7 μήνες. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της καρκινοπαθούς μητέρα τους. Πέρασε πάρα πολλά. Τα αδέλφια δεν είχαν θέμα μεταξύ τους. Υπάρχει και ένας τρίτος αδελφός, αυτός εργάζεται κανονικά. Εγώ είμαι φίλος της οικογένειας, δεν γνωρίζω κανένα άλλο περιστατικό. Γνωρίζω και τον πατέρα ο οποίος έδωσε μάχη μετά το θάνατο της συζύγου», ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους γείτονας της οικογένειας.

«Ουδέποτε έδωσαν δικαιώματα. Ηταν εργατικοί και καλοί γονείς. Δεν αντιμετωπίζανε κάποιο πρόβλημα. Όταν κλείνει η πόρτα του αλλουνού δεν γνωρίζεις τι έχει. Τουλάχιστον προς τα έξω δεν έβγαινε ποτέ κάτι. Ηταν υπόδειγμα οικογένεια», λέει άνθρωπος που γνωρίζει την οικογένεια 40 χρόνια στην ιστοσελίδα «Χτύπος».

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ