Πέθανε από κορωνοϊό η Παρθένα Κουτμερίδου - Η κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ νόσησε ενώ ήταν έγκυος

Πέθανε από κορωνοϊό η Παρθένα Κουτμερίδου - Η κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ νόσησε ενώ ήταν έγκυος

Η 38χρονη νόσησε με κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος στον 7ο μήνα - Το μωρό γεννήθηκε και είναι σώο. 

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη

Η Παρθένα Κουτμερίδου, κατέληξε σήμερα στην κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του “Αγίου Λουκά” Θεσσαλονίκης για περισσότερο από έναν μήνα.

Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε με κορονοϊό. Εισήχθη στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον “Άγιο Λουκά”. Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και την μητέρα. Δυστυχώς, πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι η Παρθένα Κουτμερίδου πέθανε.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η 38χρονη δικηγόρος είχε υποβληθεί σε επέμβαση εξωσωματικής οξυγόνωσης των πνευμόνων, μία τεχνική που δίνει αίμα στην καρδιά και οξυγόνο στα πνευμόνια. Αυτή ήταν και η ύστατη προσπάθεια των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, η Πάττυ δεν κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Όπως είχε δηλώσει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης, η κόρη του είχε κάνει αγώνα για να αποκτήσει ένα μωρό, κι αυτό ήταν που την τρόμαζε σχετικά με το εμβόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ