Αναβλήθηκε για τις 2/11 η δίκη του 45χρονου καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας

Αναβλήθηκε για τις 2/11 η δίκη του 45χρονου καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας

Ο 45χρονος καθηγητής αφέθηκε ελεύθερος μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή της υπόθεσης για τις 2 Νοεμβρίου

Αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου η δίκη του 45χρονου καθηγητή γυμνασίου του Μοσχάτου, που κατηγορείται για κατάχρηση ασέλγειας ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Την αναβολή ζήτησαν οι συνήγοροι του κατηγορούμενου προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας, ενώ ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον καθηγητή κατήγγειλε ο πατέρας της 11χρονης, η οποία υποστηρίζει ότι της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της και να ξαπλώσει πάνω στο θρανίο.

Συνελήφθη 45χρονος καθηγητής που επιχείρησε να αποπλανήσει 12χρονη μαθήτρια του

Το ανήλικο κορίτσι είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του. Ο 45χρονος καθηγητής, όπως καταγγέλλει η 11χρονη, την πλησίασε και της είπε: «έλα να σου κάνω μασάζ» και στη συνέχεια άρχισε να τη χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη.

Το κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν γίνει. Οι γονείς του παιδιού, που ειδοποιήθηκαν από το ίδιο το κοριτσάκι, όπως λέει ο πατέρας της, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ