ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Σοκαριστικές εικόνες: Λίμνη αίματος στον διάδρομο του σχολείου (vid)

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Σοκαριστικές εικόνες: Λίμνη αίματος στον διάδρομο του σχολείου (vid)

Μαθητές και εκπαιδευτικοί περπατούν σε λίμνη αίματος στο διάδρομο του σχολείου, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που καταγράφηκαν το πρωί.

Σοκαριστικές εικόνες από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης αποκαλύπτει το ThessToday.gr. Μαθητές και εκπαιδευτικοί περπατούν σε λίμνη αίματος στο διάδρομο του σχολείου, συνέπεια των εκτεταμένων επεισοδίων που σημειώθηκαν το πρωί εντός και εκτός του κτιρίου.

Το σοκαριστικό βίντεο που αποκαλύπτει το ThessToday.gr είναι η απόδειξη ότι το μένος των ανήλικων κουκουλοφόρων δεν περιορίστηκε μόνο στους φοιτητές, αλλά και εντός του σχολικού συγκροτήματος υπήρξε συμπλοκή με μαθητές. Από το ΕΚΑΒ, άλλωστε, παραλήφθηκαν δύο τραυματισμένα ανήλικα αγόρια, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες νεαρών κοριτσιών χτυπήθηκαν από συνομίληκούς τους εντός του σχολείου. «Είδα μαχαίρια, τσεκούρια», δηλώνει τρομοκρατημένη μία άλλη μαθήτρια.

Έξι συλλήψεις και 40 προσαγωγές για τα πρωινά επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (vid)

Όπως θα δείτε στο βίντεο - ντοκουμέντο, ένας ανήλικος μαθητής βιντεοσκοπεί μία λίμνη αίματος εντός του σχολείου, στην οποία, μάλιστα, περπατούν τόσο συνομίληκοί του, όσο και εκπαιδευτικοί. «Μέσα, μέσα, τώρα όλοι», φέρεται να φωνάζει ένας εκπαιδευτικός προς τους μαθητές, ενώ, λίγη ώρα νωρίτερα, έγιναν μάρτυρες ενός τρομακτικού επεισοδίου που σίγουρα δεν αρμόζει στα σχολεία μίας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας.

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ