Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο πρώην σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε «τσιμεντωμένη»

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε  ο πρώην σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε «τσιμεντωμένη»

Ραγδαίες εξελίξεις; Παραδόθηκε στις αρχές της Ολλανδίας ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Μόνικα - Αρνείται τις κατηγορίες.

Στα χέρια των Αρχών της Ολλανδίας, όπου βρισκόταν, είναι από το πρωί ο Ρουμάνος, φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας 42χρονης ομοεθνούς πρώην συντρόφου του, Μόνικα Γκιούς. Την εξέλιξη αυτή όπως επιβεβαίωσε και ο Έλληνας δικηγόρος του 39χρονου άνδρα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε την 1η Σεπτεμβρίου θαμμένο, σε σπίτι στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία.

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το πτώμα που βρέθηκε «τσιμεντωμένο»

Όπως είχαν μεταδώσει τότε τα τοπικά ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν σε κάποιο σημείο του δαπέδου ότι το τσιμέντο είχε διαφορετικό χρώμα, κι αυτό τους κίνησε την περιέργεια. Αφού έσκαψαν κάτω από το νέο τσιμέντο, με σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η 42χρονη, που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία, αγνοείτο από τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε πριν από καιρό ο πρώην σύντροφός της, ωστόσο είχε φύγει εδώ και καιρό στο εξωτερικό.

Πλέον ο Ρουμάνος, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία, αναμένεται να οδηγηθεί στις ολλανδικές εισαγγελικές Αρχές, που θα κρίνουν αν, πότε και πώς θα εκδοθεί στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ