Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το πτώμα που βρέθηκε «τσιμεντωμένο»

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το πτώμα που βρέθηκε «τσιμεντωμένο»

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε «τσιμεντωμένο» σε αυλή σπιτιού - Ανήκει στην 42χρονη Ρουμάνα;

Στη Μόνικα Γκιους, φαίνεται να ανήκει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης το πτώμα που βρέθηκε «τσιμεντωμένο» στη αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από την ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα που βρέθηκε χθες στην αυλή σπιτιού στην Κυπαρίσσια, ανήκει σε γυναίκα γύρω στα 40, ύψους 1.60 (+4) μ., ο θάνατος της οποίας έχει επέλθει πριν από 5-6 μήνες.

Ανατριχιαστικό εύρημα στην Κυπαρισσία - Πτώμα γυναίκας βρέθηκε «τσιμεντωμένο» σε σπίτι

Λόγω της προχωρημένης σήψης και σκελετοποίησης της σορού, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά και ούτε να αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια.

Επίσης, έχουν ληφθεί δείγματα από την οδοντοστοιχία αλλά και αλλά μέρη του σώματος του άψυχου σώματος, τα οποία έχουν σταλθεί στην Αθήνα σε ειδικά εργαστήρια για εξέταση DNA , για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο και η οποία διέμενε στο σπίτι, στην αυλή του οποίου βρέθηκε θαμμένο το πτώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ