Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Νέα εξέλιξη: Μυστική κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Νέα εξέλιξη: Μυστική κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, κ. Ελένη Μυλωνοπούλου έδωσε πολύωρη κατάθεση υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Πολύωρη κατάθεση στον 12ο ανακριτή Παναγιώτη Παναγιώτου που διερευνά την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά έδωσε το πρωί της Δευτέρας, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού κ Ελένη Μυλωνοπούλου.

Στην κατάθεσή της, που δόθηκε υπό άκρα μυστικότητα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το in.gr, η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού-περισσότερες από δέκα-την περίοδο Οκτωβρίου –Φεβρουαρίου 2021 και τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η Κάρολαιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη είχε μιλήσει στην κ Μυλωνοπούλου για «απέχθεια» προς τον σύζυγο της αλλά και για κάποιες «αδικαιολόγητες» μεταβάσεις του στην εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων. Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται –σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες – να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου, δηλαδή περίπου μία εβδομάδα πριν εξιχνιαστεί η υπόθεση. Επίσης, ο συζυγοκτόνος προσπαθούσε να μάθει πληροφορίες από εκείνη σχετικά με τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την Κάρολαιν και τι πρόκειται να πει στις αστυνομικές αρχές. Βεβαίως, η κ. Μυλωνοπούλου είχε ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής. Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο δολοφόνος έφτασε στο σημείο να εκφράσει και τις υποψίες του ότι η επίθεση από τους φανταστικούς ληστές στη μεζονέτα προήλθε από άτομα με τα οποία είχε κάποια συναλλαγή για την αγορά του οικοπέδου κι οι οποίοι υποτίθεται τον είχαν παραπλανήσει.


Top 10 Places To Visit In Greece
02:52

Previous
PlayNext
07:47 / 11:48
Unmute
Fullscreen
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κ. Μυλωνοπουλου φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Στόχος των τηλεφωνημάτων αυτών, που έγιναν με απόκρυψη, ήταν να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα αυτά τα τηλεφωνήματα θα αποτελέσουν αντικείμενο ενδιαφέροντος του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση. Επίσης ο αρμόδιος ανακριτής θα εξετάσει ενδελεχώς τις οικονομικές συναλλαγές του πιλότου, τις προσπάθειες να έχει υπό διαρκή έλεγχο του την άτυχη Καρολάιν και τον τρόπο με τον οποίο σταμάτησαν οι συνεδρίες με την σύμβουλο ψυχικής υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ