ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη - Στον ανακριτή και τρίτος κατηγορούμενος

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη - Στον ανακριτή και τρίτος κατηγορούμενος

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της Ηλιούπολης - Ο 32χρονος φέρεται να εξέδιδε την 19χρονη πριν από 3 χρόνια.

H Ελληνική Αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του αστυνομικού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης, στην Ηλιούπολη.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

Ηλιούπολη: Σαμπάνιες, όπλα και χλιδή! Αυτός είναι ο αστυνομικός - μαστροπός που εξέδιδε την 19χρονη

Στον ανακριτή και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση

Εντωμεταξύ, νώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης, στην Ηλιούπολη. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της νεαρής γυναίκας, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, την εξέδιδε πριν από τρία χρόνια, όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Όπως ανέφερε η 19χρονη, την εξέδιδε για ένα διάστημα έξι μηνών, έναντι 70 ευρώ την κάθε φορά, χρήματα που στη συνέχεια έπαιρνε ο ίδιος. Ο 32χρονος με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη και ο πατέρας της, που φέρεται να την κακοποιούσε από την ηλικία των 11 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ