Ηλιούπολη: Σαμπάνιες, όπλα και χλιδή! Αυτός είναι ο αστυνομικός - μαστροπός που εξέδιδε την 19χρονη

Ηλιούπολη: Σαμπάνιες, όπλα και χλιδή! Αυτός είναι ο αστυνομικός - μαστροπός που εξέδιδε την 19χρονη

Βίος και πολιτεία του επίορκου αστυνομικού που ζούσε πολυτελέστατη ζωή, παραβιάζοντας τον μισό ποινικό κώδικα

Όπλα, στρατιωτικές εξαρτύσεις, χλιδή και… φιλοσοφικά αποφθέγματα συναντά κανείς στο προφίλ του αστυνομικού που κατηγορείται πως κρατούσε δια της βίας μία 19χονη κοπέλα στο σπίτι του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Αυτό είναι το προφίλ του άνδρα από την Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται με τον μισό Ποινικό Κώδικα, για τη δράση του που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο λόγω του δράματος που ζούσε η 19χρονη κοπέλα η οποία κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του.

Χθες συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, το οποίο είχε εμπλοκή στο κύκλωμα, με την άτυχη γυναίκα να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς συγκεκριμένα στοιχεία και για την ύπαρξη και άλλων προσώπων.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε πως ο κατηγορούμενος δημιούργησε προφίλ σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και εξώθησε τη 19χρονη στην πορνεία, απειλώντας τη ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της. Ο αστυνομικος έκλεινε ραντεβού και στη συνέχεια της αποσπούσε τα χρήματα που είχε ο ίδιος συμφωνήσει.

Οι ξυλοδαρμοί και τα ναρκωτικά ήταν καθημερινότητα μέχρι τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την υπάλληλο μιας καφετέριας που έπαιρνε καφέ καθημερινά. Η υπάλληλος, συνόδευσε την κοπέλα μέχρι την αστυνομία και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Καριέρα ως… ράπερ

Με το… καλλιτεχνικό όνομα «Ασυμβίβαστος», ο αστυνομικός είχε κάνει ντουέτο στο τραγούδι «Το δώρο του Άη Βασίλη» το 2012.

Σε αυτό εμφανίζεται να αναζητά το άλλο του μισό στο Facebook κάνοντας ευχή στον Άγιο Βασίλη. Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε με φόντο τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ