Έγκλημα στα Γλυκά Νερά -Δημοσίευμα κολαφός της SUN: «Επικίνδυνος άνθρωπος» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά -Δημοσίευμα κολαφός της SUN: «Επικίνδυνος άνθρωπος» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να τον μεταφέρουν από την Αλόννησο στην Αθήνα με ελικόπτερο, καθώς τον είχαν ικανό να επιχειρήσει να το καταρρίψει προκειμένου να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα Sun χαρακτηρίζει τον κατά δήλωση του συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, «επικίνδυνο άνθρωπο», ενώ υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να τον μεταφέρουν από την Αλόννησο στην Αθήνα με ελικόπτερο, καθώς τον είχαν ικανό να επιχειρήσει να το καταρρίψει σε μία προσπάθεια να αυτοκτονήσει.

Αυτή τη φορά είναι η Sun που δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ για τον συζυγοκτόνο, που επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο επιχειρώντας να παραπλανήσει τις αστυνομικές αρχές και την κοινή γνώμη. Η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση αστυνομικού, ο οποίος ανέφερε ότι ενώ η σχεδιαζόμενη επιχείρηση της αστυνομίας για τη μεταφορά του πιλότου από την Αλόννησο, όπου είχε πάει για το μνημόσυνο της Καρολάιν, στην Αθήνα, δεν μπορούσε να αποκαλυφθεί, οι ερευνητές συνειδητοποίησαν ότι είχαν να κάνουν με έναν "επικίνδυνο άνθρωπο". "Σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια", αναφέρουν οι ερευνητές και προσθέτουν πως "δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε χτιστεί πάνω στην εμπιστοσύνη και γνωρίζαμε σε εκείνο το σημείο ότι το συγκεκριμένο άτομο, είναι ένας επικίνδυνος άνδρας. Ήταν ικανός για τα πάντα", επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα.

Η 20χρονη Καρολάιν στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της, ενώ το κοριτσάκι τους ήταν ξαπλωμένο δίπλα. Στη συνέχεια ο πιλότος σκηνοθέτησε μία σκηνή υποτιθέμενης ληστείας στη μεζονέτα όπου διέμεναν, στα Γλυκά Νερά.

Την ημέρα εκείνη της προσαγωγής του στην Αθήνα, ο εκπαιδευμένος στο Ηνωμένο Βασίλειο πιλότος δεν μεταφέρθηκε με ελικόπτερο -όπως είχε αναφερθεί αρχικά- αλλά με πλοίο και στη συνέχεια με αεροπλάνο. Αυτό έγινε εξαιτίας του φόβου ότι θα μπορούσε να καταρρίψει το ελικόπτερο, αντιλαμβανόμενος ότι η αστυνομία επιτέλους τον είχε υποπτευθεί και ο χρόνος του τελείωνε, επισημαίνει η Sun. Η εικόνα που έχει μείνει χαραγμένη από εκείνη την ημέρα στην Αλόννησο, είναι αυτή του πιλότου να αγκαλιάζει με θράσος τη μητέρα της Καρολάιν, που δολοφόνησε ο ίδιος με τα χέρια του. Λίγες ώρες αργότερα θα ομολογούσε τη φρικτή δολοφονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ