Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας (ΦΩΤΟ)

Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 35χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο 35χρονος άνδρας, που κατηγορείται ότι βίασε καθαρίστρια πολυκατοικίας, μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα.

Ο άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, καταζητούνταν από την πρώτη στιγμή που η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές, πως ενώ καθάριζε την πολυκατοικία, ο συγκεκριμένος ένοικος την άρπαξε από το ασανσέρ, την κλείδωσε στο διαμέρισμα και επί ώρες τη βίαζε και την ξυλοκοπούσε. Η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να ξεφύγει και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Συνελήφθη ο 35χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη σε πάρκο στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του. Ο 35χρονος, που κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό, πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Πετράλωνα: Προκαλεί «ανατριχίλα» η κατάθεση της 50χρονης καθαρίστριας για την αγριότητα του βιαστή

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας φοιτήτριας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ