Πετράλωνα: Προκαλεί «ανατριχίλα» η κατάθεση της 50χρονης καθαρίστριας για την αγριότητα του βιαστή 

Πετράλωνα: Προκαλεί «ανατριχίλα» η κατάθεση της 50χρονης καθαρίστριας για την αγριότητα του βιαστή 

Παλιός γνώριμος των αρχών ο άνδρας βουλγαρικής καταγωγής που είχε συλληφθεί παλιότερα για το βιασμό φοιτήτριας και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, από ένοικο πολυκατοικίας που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Στην κατάθεση της, η άτυχη γυναίκα στους αστυνομικούς, περιέγραψε στους αστυνομικούς, τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του βιαστή της, από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Καταγγελία για βιασμό 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης - Tη βίασαν επτά φορές

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, που δημοσιεύει το star, πήγε στην πολυκατοικία στις 8 το πρωί του Σαββάτου κι ενώ περίμενε το ασανσέρ, κάποιος την άρπαξε από τον λαιμό και την παρέσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του στο ισόγειο. Έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και την έπνιγε. Την είχε γυμνή όλη μέρα και τη βίασε πολλές φορές, χωρίς προφυλάξεις. Τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με τα χέρια του.

Περίπου στις 5 το απόγευμα, ο δράστης πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό και τότε η γυναίκα πρόσεξε ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Άνοιξε και βγήκε σε ένα μπαλκόνι που έβλεπε στον ακάλυπτο. Τότε, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Κατάφερε να πάει σε διπλανό σπίτι κι έτσι ξέφυγε. Όπως είπε η άτυχη 50χρονη δεν ήξερε τον δράστη, δεν είχαν μιλήσει ούτε μαλώσει ποτέ. Η γυναίκα ζει στην Ελλάδα 27 χρόνια και ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο δράστης, βουλγαρικής υπηκοότητας, διέφυγε πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί. Ωστόσο, έχει ταυτοποιηθεί κι αναζητείται από την αστυνομία, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Απόστολος Σκρέκας. Ο 35χρονος είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας ως δράστης του βιασμού 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Το 2015 ο άνδρας είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας για το βιασμό μίας φοιτήτριας, ενώ είχε κατηγορηθεί και φυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ