Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Αποκάλυψη: Η οικογένεια της Καρολάιν σκέφτεται να αλλάξει την ταφόπλακά της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Αποκάλυψη: Η οικογένεια της Καρολάιν σκέφτεται να αλλάξει την ταφόπλακά της

Για ποιο λόγο η οικογένεια της Καρολάιν σκέφτεται να αλλάξει την ταφόπλακα της σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail

Να αλλάξει την ταφόπλακα της Καρολάιν σκέφτεται η οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η βρετανική εφημερίδα, που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον το «θρίλερ» των Γλυκών Νερών, ιδίως μετά την ομολογία του πιλότου ότι εκείνος σκότωσε τη νεαρή σύζυγό του, επικαλείται δηλώσεις μιας ηλικιωμένης γειτόνισσας αναφορικά με τις προθέσεις προθέσεις της οικογένειας.

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή την Τρίτη ο καθ’ ομολογίαν δράστης

«Μια ηλικιωμένη γειτόνισα αποκάλυψε ότι η οικογένεια σκέφτεται να αλλάξει την ταφόπλακα της Κάρολαϊν, επειδή επί του παρόντος φέρει μια φωτογραφία της από την ημέρα του γάμου της μαζί με την επιγραφή "Αγαπημένη μητέρα, σύζυγος και κόρη". Μιλώντας από τον τάφο της κυρίας Κραουτς, ο οποίος βρίσκεται σε έναν λόφο με θέα στα λαμπερά νερά του Αιγαίου, η ηλικιωμένη υπέδειξε κλαίγοντας την σκληρή ειρωνία πίσω από την επιγραφή. "Δεν αγαπούσε τη γυναίκα του. Αυτή η πλάκα θα πρέπει να αλλαχτεί"», γράφει η εφημερίδα.

Το δημοσίευμα της Mail αναφέρεται στα τελευταία ιατροδικαστικά δεδομένα από το smartwatch που φορούσε η 20χρονη, τα οποία αποκάλυψαν ότι η Καρολάιν κοιμόταν πριν τη σκοτώσει ο άνδρας της, αλλά και στην νεότερη κατάθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία περιγράφει πώς σκότωσε τη σύζυγό του αφού πρώτα την ξύπνησε
. Επίσης, αναφέρει αποσπάσματα από το ημερολόγιο της άτυχης γυναίκες, στα οποία αναφέρεται στη σχέση με τον πιλότο.

Επίσης η βρετανική εφημερίδα επικαλείται με ενεργό link ρεπορτάζ του protothema.gr για κατάθεση που είχε δώσει ο καθ' ομολογία δολοφόνος, προτού ομολογήσει την πράξη του, και στην οποία μιλούμε με εγκωμιαστικά λόγια για τη γυναίκα μου.

Στη συγκεκριμένη κατάθεση είχε μιλήσει με θερμά λόγια για την Καρολάιν χαρακτηρίζοντάς την έξυπνη, πολύ δημιουργική με χιούμορ και φαντασία.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει για την γυναίκα του, την οποία σκότωσε τα ξημερώματα της 11ης Μάιου: «Παρότι εδώ στην Αθήνα δεν είχε δικό της μεγάλο κύκλο φίλων, ερχόταν συχνά σε επαφή με τον δικό μου κύκλο. Σας λέω λοιπόν ότι τόσο οι πολύ στενοί μου φίλοι όσο και οι άνθρωποι που έκανα λιγότερο παρέα, όσοι από αυτούς την είχανε γνωρίσει την είχαν συμπαθήσει. ήταν μια κοπέλα που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έπαιρνε πρωτοβουλίες έβρισκε λύσεις και ήταν δραστήρια. Θα σας πω μόνο ένα παράδειγμα. Είχα όνειρο να παντρευτούμε σε παραλία και αποφασίσαμε ότι θέλαμε ο γάμος να γίνει στην Πορτογαλία. Επειδή αυτό ήθελε εξαιρετική οργάνωση από πρακτικά ζητήματα μέχρι τελείως διαδικαστικά, σας λέω ότι σε ένα ποσοστό 80% το οργάνωσε αυτή μέσω τηλεφώνου Τα είχε αναλάβει και τα έκανε όλα τέλεια η Καρολάιν…».

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ