Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που οδήγησαν στην μεταφορά του 32χρονου στη ΓΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που οδήγησαν στην μεταφορά του 32χρονου στη ΓΑΔΑ

Το smartwatch της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης και η «χρονική απόκλιση» που αλλάζουν τα δεδομένα

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση του εγκλήματος των Γλυκών Νερών, που δείχνουν ανατροπή των έως τώρα δεδομένων. Η ΕΛ.ΑΣ. μετέφερε μάλιστα με ελικόπτερο τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, από την Αλόνησσο, στα γραφεία της ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση.

Το βιομετρικό ρολόι - κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛΑΣ - Για νέα κατάθεση ο σύζυγος της Καρολάιν

Τα νέα στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στην άτυχη 20χρονη, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο 32χρονος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου οι αστυνομικοί να αντιπαραβάλλουν τα νέα δεδομένα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ